hur man rättar pipiga laminatgolv

Ingen tycker om att hoppa på ett golv som piper. Detta kan vara ett irriterande problem som kommer att ta lite tid och tålamod att fixa. Squeaky laminatgolv helt enkelt innebära att en del av golvet är inte ordentligt fastsatt. När vikt läggs på de brädorna, de helt enkelt gå mot varandra. Om du vill åtgärda problemet, här är vad du behöver göra

Du måste först börja med att lokalisera de exakta punkter där gnisslande kommer ifrån. Gå långsamt över golv i ditt hem, och lyssna efter gnisslande ljud. Ta krita och markera fläckarna där gnisslande kommer ifrån. Du kan också använda mörk tejp för att göra det här steget. Du kan behöva gå hela huset, men om du är fast beslutna att stoppa gnissel, måste detta steg göras. Vara säker på att krita är lätt att tas bort, när du har åtgärdat gnissla i varje plats.

Steg ett – Placering av Squeaks

Använda din borrmaskin, måste du borra hål vid varje punkt där det finns en krita eller tejp märke. Undvika att borra på några märken på skarven mellan två golvskivor. Istället kommer du borrar på sidan av platsen som är markerad. Var noga med att göra denna process på alla märken på golvet. Efter detta placerar föraren lite skruv i din borrmaskin. Ta träskruvar och driva dem i varje hål. Se till att träskruvar drivs rakt ner, och deras huvuden är något under ytan av träet. Detta är ett mycket viktigt steg, och det måste göras på rätt sätt. Du vill inte ta detta steg för givet, eftersom det kommer att bli ännu mer tidskrävande att upprepa detta. Du är nästan klar på denna punkt, och du kommer att märka en viss förbättring i ljudet av ditt golv. Efter detta är gjort, lägga undan din borrmaskin och resten av träskruvar. Du har nästan slutfört uppgiften.

Steg två – borra hål i Problemet Floor

När du är klar med allt annat, ta din plast kniv, och skopa upp lite kitt med det. Ta kniven och tryck kittet i varje hål. Var noga med att göra denna process i hela huset där det fanns ett problem. Se till att spacklet har en mycket fast grepp, och att det finns en liten kulle av kitt över varje hål. Efter detta använder den platta främre kanten av kniven för att skära av högen, vilket gör spacklet platt. Slutligen kommer du polera kitt med en bomullstrasa för att avlägsna överskottet. I en fråga om tid, kommer du inte längre har en pipig golv som orsakar ditt hus stress.

Steg tre – bindning av Squeak som hemsöker din Floor