hur man limma bambu golv

När limning bambu golv till en betongunderlaget, måste du ta flera försiktighetsåtgärder. Bambu golv installation är mycket lik andra typer av lim-ned lövträd. Samma principer gäller med några varianter. Här är grunderna i limning bambu golv till ett undergolv.

Du måste vara mycket noga med tillstånd av undergolvet när du installerar bambu. Se till att undergolvet är strukturellt sund och mycket ren. Ta bort all smuts eller skräp från golvet och se till att det är torrt. Kontrollera underlaget med en fuktmätare för att säkerställa att den uppfyller de fukt kriterier som fastställs av bambu tillverkaren.

Förberedelse av undergolv

När underlaget är ordentligt förberedda, se till att du har allt rakt med lim. Vissa lövträd lim är olämpliga för bambu installation. Se till att limmet du har rekommenderas av bambu tillverkaren. Sedan se till att du har rätt storlek spackel för din ansökan.

limma Down

Börja med att applicera limmet på underlaget i små intervall. Inte använda för mycket lim på en gång för att undvika att få det hela bambu.