hur man kan hjälpa din äppelträd pollinerar

För att en hel del av livsmedel att pollinera, är det viktigt för bina att vara runt. En hel äppelodling kan pollineras av enbart två honung bikupor. Det finns inte en stor bipopulationen dessa dagar längre som insekticider och föroreningar minskar sin befolkning. I bina frånvaro, bönder söker efter andra sätt att fortfarande pollinera sina grödor och växter. Bikupor kan hyras när det finns tillgängliga. Äpplen kan inte växa utan fruktträd som pollineras. Det finns metoder som du kan använda för att hjälpa pollinerar din äppelträd i frånvaro av bin.

Försök att hitta ett sätt som kommer att uppmuntra bin, flugor eller getingar att bo nära din äppelträd. Fjärilar, fladdermöss och fåglar har även möjlighet att pollinera.

Steg 1 – Försöker Bee Method

I stället för tvär pollinerande träd, bara försöka välja själv pollinera metoden. För ett äppelträd att ens tvär pollinera, kommer de att behöva en annan typ av äpple eller krabba äppelträd i närheten för frukt att bära. Du har möjlighet att köpa äppelträd med en annan typ av förgrening ympade till den. Grenarna i dessa träd är själv pollinerande och orsakar träden för att bära frukt.

Steg 2 – Försök själv pollinera

För att lämna pollinera dina träd, behöver du en hel del människor att hjälpa dig. Du kommer åtminstone behöva någonstans från 20 till 25 personer att pollinera äppelträdet i en dag. Ståndarknapparna dras från blommorna när de är delvis öppna. De är sedan sprids i solen för att torka i några dagar tills kornen av pollen släpps. Kornen av pollen lagras i en torr och sval plats där de blir mycket finkornig, men de måste användas inom 3 dagar. Du kan blanda kornen av pollen med antingen skummjölkspulver eller lite vit blomma. Under en period 2 dag när blommorna öppnar sig, kan pollenkorn blandningen appliceras på blommorna. Du kan använda suddgummi för att tillämpa denna blandning. För att säkerställa den sena blommorna pollineras, måste detta ske minst 3 gånger per säsong.

Steg 3 – Hand Pollinerande

Om du har äppelträd som är nära varandra, kan du lita på vinden för vissa pollinering. Vinden spelar en del i pollinerande äppelträd.

Steg 4 – faktor i vinden

Även handen pollinering är mer effektivt, kan du försöka att göra batteri maskin pollinering eller sprutmaskin pollinering. Det kräver inte så mycket arbete som handen pollinering gör.

Steg 5 – Använd en Pollinering Spray Machine