hur man kan bli av spinnkvalster i hemmet

Spinnkvalster är en fruktansvärd pest, som alla trädgårdsmästare vet. De kan leva oupptäckt på botten av dina växter blad, osynliga för blotta ögat. Även om du inte kan se dem, de är fortfarande där, skada dina växter. Du kommer att veta om du har spindelkvalster av mystiska gul, röd, vit och bruna fläckar bildas på dina växternas blad och små, nästan osynliga banor. Om dessa symtom uppträder, du är i trubbel om du inte vidta lämpliga åtgärder som svar. Så vad ska du göra om du har en spindel kvalster angrepp i ditt hem? Följande instruktioner kommer att ge dig en bra idé hur man ska gå.

Först när du inser att du har en spindel kvalster problem i ditt hem, bör du göra ditt bästa för att se till att det inte sprids. Räkna ut vilka växter har spindelkvalster. Om du är osäker, kontrollera fläckar, banor, eller knacka på bladen medan du håller ett papper under dem för att kontrollera röda fläckar. Om din anläggning har dessa symtom, har det spinnkvalster.

Steg 1 – Installera

Nu när du vet vilka växter har spindelkvalster, separera de växter från resten av din trädgård med hjälp av så stort avstånd som möjligt.

Steg 2 – Sprutning

Det finns ett brett utbud av produkter som kan användas för att döda spinnkvalster. Men eftersom du kommer att spraya dem i ditt eget hem, är dina alternativ begränsade till saker som är relativt ogiftiga. Dessutom, även om det sker ofta i trädgårdar, införa rovdjur kvalster i ditt eget hem för att styra spinnkvalster är inte en mycket bra lösning.

Steg 3 – Luftfuktighet

Det bästa sättet att döda spinnkvalster i hemmet är genom sprayning med en blandning av lika stora mängder av tvättsprit och vatten. Gnugga alkohol dödar någon levande djur, men kommer att orsaka minimal skada på dina växter på grund av den hastighet med vilken den förångas. När du har fyllt din sprayflaska med en blandning av tvättsprit och vatten, spraya dina drabbade växter ordentligt, med fokus på undersidan av bladen, eftersom det är där de spinn försöker göra sina hem.

Steg 4 – förebygga framtida problem

Du kan behöva fortsätta att spruta under flera veckor innan alla kvalster är döda.

Spider kvalster älskar varmt och torrt väder. Därför bör du se till att de möter de motsatta förhållanden. Imma drabbade anläggningar med en sprayflaska kommer att hämma reproduktionen av nya kvalster och aktiviteten av befintliga. Med hjälp av din sprayflaska full av vatten på växter som inte har några kvalster ännu kommer att hålla dem kvalster gratis.

En luftfuktare är också ett bra sätt att hålla nere spinnkvalster. Vad du än gör, bör du vara noga med att undvika dina växter uttorkning.

Spinnkvalster gillar också värmen, så att hålla temperaturer under 60 grader Fahrenheit är ett bra sätt att hindra dem från att leva och fortplanta sig.

Bortsett från att kontrollera temperatur och luftfuktighet, det finns relativt lite du kan göra för att förhindra inomhus spinn utbrott. Men som ni bör styra temperatur och fuktighet för krukväxter ändå, bör detta inte utgöra ett problem.