hur man kan bli av ormar i din trädgård

Även om de kan hjälpa till att hålla gnagare och andra skadedjur borta från hemmet, kanske du vill bli av med ormar som gömmer sig i din trädgård.

Ormar kan dölja i många inbjudande platser i din trädgård. Högar av trä, gård skräp, kompost eller skräp är viktiga boplatser, som är höga gräs och vildvuxna trädgårdar. Håll gräs klippas och undvika att göra högar för att inte ge ormar en plats att gömma sig.

gömställen

Ett angrepp av möss, råttor eller kackerlackor kommer också att locka ormar. När du bli av med skadedjur kommer ormarna inte har en lättillgänglig livsmedelsförsörjningen i närheten av ditt hus. Täta och säkra alla små hål runt grunden för ditt hus där ormar kan komma in.

Deter Ormar

Under de varma månaderna, avskräcka ormar med ringblommor. Inte bara kommer färgglada ring att hålla sniglar av din trädgård, men de är en orm repellerande liksom.

Om du stöter på en skallerorm eller annan giftig orm, ring djurkontroll eller skadedjursbekämpning att hantera det. Försök inte att ta bort en venemous art själv.