hur man kan bli av mögel i köket

Förutom det uppenbara dåliga utseende och lukten av mögel i kök områden, det finns andra tvingande skäl till varför mögel behöver tas bort omedelbart. Till exempel, om köket har svart mögel i det, kan konsekvenserna bli ödesdigra och alla som kommer in i köket skulle vara i riskzonen för att utveckla hälsoproblem. Mögel äter också bort på trä som kommer att förstöra kök golv och förstör trä kök fönsterkarmar. Det är vettigt att bli av mögel tidigast som lätt görs genom att använda sig av några användbara tips.

Innan du gör något, är det viktigt att ta på på ett par gummihandskar som för att skydda händer och ett par glasögon för att skydda ögonen. Efter att blanda en kopp av blekmedel med en liter varmt vatten och lägg i en hink eller behållare som inte är gjord av metall. Efter det att blandningen är färdig, häll en del av det in i en sprutflaska.

Steg 1 – Skydda händer och ögon

Ta blekmedel blandningen och spraya det direkt på platser överallt där formangrepp finns. Men var noga med att först skydda föremål och möbler som bäst kan göras genom att täcka dem med tidningspapper eller presenning. Medan sprutning blekmedel blandning, vara säker på att inget av det inandas och för detta är det viktigt att hålla fönstren öppna och har fläktarna igång också.

Steg 2 – Spray Bleach Blandning

Det är nödvändigt att tillåta ca 5 minuter för att förflyta under vilken tid blekmedel blandningen kommer att tränga allt mögel är närvarande. Med hjälp av en styv borst skurborste, ta bort mögel.

Steg 3 – tränga in i Mold

Med lite kallt vatten, skölj bort ytan och låt den torka. Om formen inte har fullständigt tagits bort är det nödvändigt att upprepa ovanstående 3 steg om igen tills alla spår av mögel, har avlägsnats. I fallet även dessa upprepningar inte bidra till att ta bort alla spår av mögel, kan det vara nödvändigt att anställa en personal att göra jobbet.

Steg 4 – ren yta

Det är bäst att förhindra ytterligare form angrepp som kan uppnås genom att hålla köket väl ventilerad. Vid användning av köket, se till att fläktarna hålls igång och dessutom försöka hålla alla fönstren öppna.

Steg 5 – är bättre förebygga än att bota

Om det visar sig att formen har utvecklats under köksgolvet, då endast en professionell kommer att kunna ta bort mögel.

Mögel är ett vanligt problem som drabbar nästan varje kök. Detta beror på att köket ser massor av matrester och har mörka utrymmen som påverkas av fukt – som alla tillåter mögel att föda. Att förhindra att detta händer helt enkelt rena känsliga ytor med ättika ibland. Om det misslyckas, då de steg som beskrivs ovan kan hjälpa till med mögel borttagning kök.

Det är möjligt att förhindra mögel i varma och fuktiga förhållanden genom att använda en luftkonditionering som kommer att hjälpa till att kontrollera fuktigheten och hålla formen vid bukten. På vintern, kan samma uppnås genom att använda en avfuktare.