hur man kan bli av med loppor med bananskal

Loppor kan invadera ditt hem om du har ett husdjur eller inte. Det värsta är när loppor har fått fäste, är du förledas att tro det enda sättet att bli av med dem är att fylla ditt hus fullt av skadliga kemikalier. Du kan faktiskt bli av med loppor med hjälp av bananskal. Detta görs bäst när du först märke det finns ett problem utanför innan de flyttar in.

Du kommer att behöva använda flera pounds av bananer för att få önskad mängd bananskal behövs. Oroa dig inte om alla de extra bananer du kommer att ha kvar. Det finns många olika recept som du kan använda för att bli av med bananer utan översvämma din familj med pounds av bananer på en gång.

Steg 1 – Massor av bananer

Obs: ett bra förslag är att doppa bananer i choklad och hålla dem i frysen för en kall mellanmål på en varm sommardag. Bananer kan också hållas i zip-lås påsar i kylen eller frysen för senare användning. Denna del är helt upp till dig.

Steg 2 – Sprid Peels runt

Du måste distribuera bananskal hela bakgården. Beroende på hur illa loppangrepp är beror på hur stort av ett område för att sprida bananskal. Generellt ett skal per 5 till 10 kvadratfot räcker. Du kan använda fler peeling senare om du inte bli av med helt problemet, men du är bättre att använda mer bananskal än mindre. Sätt bananskal på en platta på flera olika platser i huset också. Om du går den vägen, vara mycket uppmärksam på fruktflugor. Det andra du ser en, måste du ta bort alla bananskal. Så länge du hålla hemmet förseglade, bör du vara fina.

Steg 3 – naturläkemedel för att döda loppor

När loppor äter bananskal, kommer de att dö. Loppor lockas till lukten av peeling, men deras system inte kan hantera de enzymer som är närvarande i bananskal. Ju längre bananskal sitter, desto mer effektiva de är i dödandet av loppor. När peeling har vänt helt svart och skrumpna upp, kan du avgöra om du behöver mer bananskal eller inte. Kontrollera din gräs för att avgöra om det finns några loppor. Eftersom den enda svåra om processen är att hitta något att göra med bananerna, finns det ingen skada i att behandla flera gånger.