hur man kan bli av ghost myror

Tiny som det är, kan myran utgöra ganska en börda för många husägare. Dessa små insekter förekommer ofta i mängder och en invasion kan orsaka avsevärd frustration. Inom huset, de förekommer ofta i köket där söta eller feta föremål placeras. De visas även på platser där fukt ständigt tillgänglig som badrummet och även runt diskbänken. Utanför är du skyldig att komma över dem på trottoaren, i jorden, på träd, under stenar och stockar. Insekticider används ofta för att kämpa mot myror men deras effektivitet är låg. Detta beror på att drottningen fortfarande säkert säkrad och kommer att fortsätta att matas och reproducera miljontals ytterligare myror. Nedan är en guide som hjälper dig att eliminera spöket myra, ett av de vanligaste och irriterande av myran arter.

Ghostbusters använder ofta bete för att fånga myror. En topprankad bete är en som lyckas få till drottningen. Det är bäst att använda en långsamt verkande bete eftersom detta är säker på att få drottningen. En idealisk bete är en som innehåller sockerarter, en del andra insekter och fett. Placera bete i strategiska positioner där du vet myror visas. De födosök myror kommer inte bara att äta sig mätta utan också bära en del av betet till drottningen och resten av kolonin.

beten

Blanda lite rengöringsmedel med vatten och spraya på ställen där myrorna verkar ta sig ur. Detta kommer att hålla myrorna borta. Tvålvatten har en toxisk effekt på myror.

Tvåligt vatten

Blanda lite salt med varmt vatten och lägg i en sprayflaska. Spray strategiska platser som hörn, sprickor och köksskåp. Myrorna är inte överleva när dränkt i Brne och kommer snabbt att dö. Det är en god idé att lämna sprayen under en längre tid, ibland över natten. Detta kommer att ge bättre resultat i att hålla myrorna borta.

Saltvatten

Myror har en aversion mot gurka, särskilt bitter gurka. De gillar inte smaken av gurka. Skär några gurka tunt och lägg rikligt i de områden där myrorna besöka. Myrorna kommer att försvinna. Låt gurka där placeras för en dag eller två. När det torkar du kan samla in och kasta. Upprepa proceduren när du nästa syn myrorna.

Gurka

Blanda lite vit vinäger med vatten i en 2: 1-förhållande. Placera i en sprayflaska och tillämpas i de områden där du märker myror. Det kommer att döda myror inom några minuter.

Vit vinäger

Den används ofta som ett hem botemedel för att bli av myran. För bästa resultat, applicera powedr där myrorna har sina bon eller varhelst du märker dem som dyker upp från. Trail myrorna på sina hål och applicera pulvret där. Det kommer att effektivt eliminera en stor del av kolonin.

Gurkmeja

Mynta

Få lite torkade myntablad och krossa till ett pulver. Tillämpas på områden där du normalt ser myror. Det dödar snabbt myror. Så länge du lämnar den på plats, kommer myrorna hålla undan.