hur man kan bli av en getingbo inomhus

Getingbon kan hittas i marken, i träd, under takfoten, och även i eventuella håligheter i innerväggar. I vilket fall som helst, om getingar utgör inget hot mot dig eller din familj, är det lämpligt att ignorera dem. Getingstick orsakar en kortvarig lokal reaktion i de flesta människor, medan i vissa fall-På grund av en intensiv allergisk reaktion människor kan kräva omedelbar läkarvård.

Getingar bli attraherad av lukten av mat. Därför i viss mån, kan du avskräcka dem från att komma inomhus genom att täcka dina livsmedel och thrash burkar ordentligt. Vid en ensam geting surr kring, kan du antingen fånga den i en inverterad flaska eller glas och ställ den gratis utanför eller använda en flugsmälla. Sprutar dem med hårspray stelnar sina vingar, vilket gör att de kan tas bort utan fara.

Enkel borttagning av getingar

Den bästa tiden för att ta bort geting är tidigt på morgonen eller sent på kvällen, under dessa tidsperioder, Getingarna är inaktiv. Mycket kalla månaderna är också säker eftersom getingar får lat och trög och sällan attack.

Ta bort getingbon

I en spruta, ta lika stora mängder vatten och tvål. Spraya lösningen hela boet från ett säkert avstånd. Gör så här sent på kvällen när alla getingar är inne boet. De flesta av de getingar kommer sedan lämna sitt bo, medan några av dem kommer att dö. Upprepa proceduren nästa dag för att eliminera getingar helt. Efter den sista av dem är borta, ta bort och kasta boet.

Använda tvållösning

Om bon är på en lätt att nå nivå, placera en liten öppen burk bensin under boet och hålla öppningen av burken i linje med den i boet. Håll bensinen i läge under flera minuter. Ångorna som härrör från det kommer att förstöra getingar. Senare kan boet tas bort på ett säkert sätt.

Använda bensinångor

Under hösten, i de flesta geting arter, alla getingar, utom drottning, dö. Drottningen vintrar tills nästa vår innan du lägger ägg. Detta är den bästa tiden att ta bort och förstöra boet utan fara.

Borttagning av getingar i höst

I vissa fall är fällor som används för att eliminera getingar. Häng en död fisk över ett badkar fyllt med tvål och vatten. De fält kommer att följa fisken lukt och skär ofta bort en stor bit av den fisk som de inte kan bära. Så småningom, de flesta av dem att falla in i tvålvatten och drunkna.

med användning av fällor

med användning Insekticider