hur man installerar ett trä gård undertecknar

En trä gården undertecknar inrättas i din trädgård kan tjäna flera syften. Det kan varna oönskade besökare, meddela viktig information, såsom försäljning av fastigheten, eller helt enkelt lägga charm till ditt hem .. planera och skapa en träskylt är ett enkelt och roligt projekt som kräver lite resurser. Med lite kreativitet och fantasi, kan du producera iögonfallande resultat. Hitta något lämpligt material, kavla upp ärmarna och se vad du kan uppnå på bara en dag av din lediga tid.

Fin sand och damm styrelsen som du kommer att använda för skylten. Då är det första du behöver göra när du målar trämöbler att applicera ett skikt av primer. Låt primern torka och slipa ytan av skylten igen, rengör den resulterande damm med en torr trasa. Med skum pensel, tillämpa akrylfärg på skylten och låt den torka.

Steg 1-Slipning

Ta en tunn penna och skriva ord som du vill ha på skylten. Doppa en pensel i en burk färg, sandskädda bort det på ett papper samtidigt som pekar dess spets och spår över blyertslinjer. Nu när du har avslutat tecken, har du två alternativ för att installera det: du kan antingen hänga på staket, ingång, eller så kan du koppla den till en trästolpe och ställa upp på gården.

Steg 2-Writing

Driva två korta skruvar in på baksidan av skylten och koppla ihop dem med en lös bit tråd. Med hjälp av denna tråd, hänga skylten varhelst du hitta lämpligt. Om du föredrar att bifoga din skylt till en trästolpe, först måste du hitta material för tjänsten.

Steg 3-Cut Posten

För att göra en trästolpe som du kan använda nästan alla typer av trä, men det rekommenderas att du använder tall, ek eller ask på grund av sin exceptionella styrka och hållbarhet.

Steg 4-Fäst Sign till Posten

Markera önskade längden på trästolpe, lägga till en extra fot för den del som kommer att gå under jorden. Skär i stolpen med en cirkelsåg eller annat lämpligt verktyg. Skala barken och låt efter vistelse i saltvatten för natten för att förhindra röta.

Alternativt kan du använda en braskamin eller en effekt gravör att lägga till några dekoration. Om du känner dig inspirerad, kan du också skapa några tredimensionella mönster med en mejsel och en hammare. När du är klar med skär och ornament, applicera ett skikt av klar trä fläck.

Att fästa skylten till posten, kan du använda antingen stålspikar eller metalltråd. Om du väljer att använda spik, låg skylt platt över posten och hammare ett par spikar i sin övre och nedre del.

Om du föredrar att använda tråd, fixa ett par skruvar på baksidan av skylten, lämnar dem något utskjutande. Knyt en bit metalltråd runt den första skruven, stolpen och den andra skruven. Skär överflödig tråd med tång.