hur man installerar ett konkret rubrikblocket

När man arbetar med hem förbättring uppgifter, som att installera ett konkret header block är det alltid bäst att följa instruktionerna för de uppgifter kan visas utmanande. Genom att följa följande steg kommer du exakt installera en rubrik block.

Innan du börjar ett projekt att välja rätt block som du behöver. Du kommer att behöva mäta ut dimensioner och får en bredd och en längd.

Steg 1 – Att välja rätt block

Placera varje block på en solid grund av gjuten betong. Se till fot är tillräckligt djupt så basen förblir under frostlinjen. Grundplattan bör vara dubbelt så djup som dimensionerna hos väggen. Håll i form av två av 4s och träpålar. Se till fot är nivån. Fyll i formuläret stiger hela vägen till den övre kanten. Nästa nivå detta genom att dra i två av 4s på varje sida. Fyll i formuläret till högst upp i kanten. För att säkerställa att betongen är nivån, använd en linjal. Låt torka i upp till tre dagar.

Steg 2 – villkor för ett block Wall

Sätt stakes i marken markerar det område där du vill lägga dina block. Du kommer att vilja att lokalisera den exakta hörn. Det bör finnas två tar vid varje ände och cirka två meters avstånd från kanten av stiftelsen. Placera en tredjedel av aktierna. Se till att varje insats är vänd rakt mot varandra. Härnäst kommer du att placera en sträng där en av dem är 3 fot från där 2 strängarna korsa. Dessutom kommer du placerar ett märke på 4 fot märke, som är övergångsstället på den andra strängen.

Steg 3 – Att lägga Stakes i marken

För att göra denna sträcka ledningarna från ett hörn till nästa. Där linjerna både kors kommer att ligga exakt hörn. Släpp ett lod bob ner mot varje rad. Detta bör vara där strängarna möts. Gör detta även för där linjerna korsar och vid positioner som går 2 inches i varje riktning. Räkna ut hur många block du behöver för att lägga av huvudet. Du kan behöva skära block. Placera ett block på hörnet av väggarna. För att separera blocket slutar du kommer att skära en bit av plywood för att illustrera murbruk gemensamt. Fyll i mellan ändblocken med torra CMU block.

Steg 4 – Stretching Lines

När blocken sätts upp, kan du börja placera ankarbultar i morteln. Du vill göra detta innan det torkar. Du vill att kila bultarna i murbruket så att de kan torka ett par inches under ytan. Den gängade änden bör ligga över ytan. Kom ihåg att hålla ankarbultarna så rak som möjligt.

Steg 5 – Installera ankare