hur man installerar ett golv dörrstopp

Med hjälp av en golvdörrstopp är ett idealiskt sätt att förhindra ett handtag eller någon annan dörr hårdvara från skada väggytan bakom dörren. Efter detta förfarande för att installera ett dörrstopp kommer att hjälpa att förhindra detta problem från att uppstå.

Det första steget som krävs för att installera ett golv dörrstopp är att lokalisera det område där den kommer att placeras. Som en del av denna process, avgöra om du vill lägga ett golv dörrstopp på väggen eller golvet. Efter detta, öppna dörren till den position där du vill att det ska sluta, vilket gör att det finns tillräckligt med utrymme mellan dörren och väggen. Markera positionen med en penna.

Steg 1 – Läge

Beroende på hur hårt ytan är, kan det vara nödvändigt att borra ett hål för att rymma skruvarna. Om det finns mer än en, mäta avståndet mellan dem och använda detta för att avgöra var hål ska borras.

Steg 2 – Borra hål

Med vissa ytor, såsom trä lister, är det möjligt att använda en skruvmejsel för att sätta i skruven direkt i ytan. Håll golvet dörr propp ordentligt under denna process för att förhindra skruven från att glida.

Steg 3 – Installation