hur man installerar ett garage liner

Om du vill skydda golvet i ditt garage, bör du överväga ett garage liner för att skydda cement betongplattor från fett, smuts och oljefläckar. Det finns många typer av garage golv liners att välja mellan. Till exempel kan du välja garage golvplattor eller ens ett epoxigolv tätningsmedel. Men garage golvet liner mattor är lättast att arbeta med, är extremt lätt att rengöra och kan installeras i ungefär en timme eller så. Så här är en sammanfattning av handledningen som visar dig hur man installerar ett garage våningen liner.

Ta ett måttband och mäta måtten på ditt hem garage. När du har exakt mätt i garaget, ta mätningarna och besöka en lokal Biltema och se om de har en utrullning garage våningen liner matta i lager. Alternativt kan du använda en större sökmotor för att söka efter företag som säljer garage våningen liner mattor på nätet. Det finns många stilar och typer att välja mellan, men väljer en typ som är lätt att rengöra och inte kräver någon speciell typ av lim eller lim för installation. Dessa typer av lim eller blues kan faktiskt skada golvet i garaget och göra fodret mattan svårt, om inte omöjligt, att ta bort i framtiden.

Steg 1 – Mät och Order garagegolv Liner Mats

Innan du kan installera den nya garage våningen liner matta, måste du se till att du tar bort allt från garaget. Ta bilen, några skåp eller verktygslådor, eller något annat som hindrar installationen av mattan på golvet.

Steg 2 – Ta bort objekt från garage

Ta en kvast och grundligt sopa golvytan i ditt garage. Sedan ta en fuktig mopp och torka golvet för att ta bort damm eller smuts som har lagt sig. Låt golvet torka innan du fortsätter.

Steg 3 – Sweep och Mop Garage

Har någon hjälpa dig att flytta våningen liner mattan rulla till kanten av golvet som är närmast ingångsdörren till ditt hem. Då, helt enkelt rulla ut mattan tills den når garageporten. Du kan behöva vrida och vända den roll något för att korrekt rikta in den.

Steg 4 – Rulla ut våningen liner Mat

I de flesta fall kommer tillverkaren ge ett par inches (eller mer) av ytterligare mattmaterialet bara för att se till att du har tillräckligt. Därför behöver du förmodligen att trimma eventuellt överskott med en mattkniv. När du gör detta, se till att du trycker på mattan tätt mot golvet och upp mot väggen. Använd sedan en rak kant för att hjälpa dig att skära mattan material rakt. När du skär materialet, tryck ner på hörn och kanter på kartan med foten för att se till att de är täta.

Steg 5 – Trim Överskott Mat Material

Du kan nu lägga allt tillbaka i garaget och parkera bilen. Ibland sopa mattan och tvätta det med tvål och vatten för att hålla den ren.

Steg 6 – Sätt allt tillbaka