hur man installerar ett fönster luftkonditioneringen i en vev fönster

Det kan komma en dag när du behöver för att installera ett fönster luftkonditioneringen i en vev fönster. Nedan följer en steg-för-steg-guide som hjälper dig att installera en luftkonditioneringsapparater från fönster för att kyla rummet.

Öppna fönstret med hjälp av dess vev. Fortsätt att veva tills du kommer till stopppunkten.

Steg 1 Öppna fönstret

Använd en skruvmejsel för att ta ut alla stoppskruvar.

Steg 2 Ta ut skruvarna

Använd en skruvmejsel för att lossa operatörsstyrarmen från fästet. Om veven fönstret i rummet kommer med en ventilationskontrollplatta, ta bort genom att ta bort skruven och skjuta plattan kontroll bort från gångjärnsplattan.

Steg 3 Ta ut förarkontroll Arm Clip

Sedan tar gångjärnsarmen bort från fönsterramen genom att lossa skruvarna. Också svänga fönstret veven från där du arbetar.

Steg 4 Ta bort gångjärnsarmen

Ta fönsterbågen tätt och flytta de nedre och övre gångjärn bort från fönsterkarmen. Ta bort gångjärnet genom att lossa skruvarna.

Steg 5- Ta bort Gångjärn

Sätt i monteringsfästen som är en del av din luftkonditionering kit med hylsnycklar. Om ditt hus är gjort med sten eller tegel, kan du behöva borra start hål.

Steg 6 Sätt i monteringshållarna

Steg 7 Sätt i luftkonditioneringen från insidan

Luftkonditioneringsapparater måste installeras från insidan. Du behöver också en hjälpare på utsidan. Plocka upp luftkonditioneringen och placera den i fönstret, samtidigt som knuffar det utanför. När du gör detta, behöver din utanför hjälpare att styra luftkonditioneringen och hjälpa till att hålla upp. Tryck inte längre en gång insidan underläpp möter fönsterbrädan.

Fäst fönsterenhet till fästena med bultar eller skruvar, med uttag eller en skruvmejsel.

Med måttband, sträcka och mäta från den övre kanten på insidan delen av maskinen till fönsterbrädan på toppen, och även från vänster till höger i fönstret. Sedan klippa plywood därefter.

Placera plywood du bara klippa i öppningen och försegla det vid varje kant med hjälp av tydliga silikon fogtätning. Utdrag sidoförlängningarna på maskinen, anslut luftkonditioneringen i och slå på den.

När du har följt de senaste tio steg kommer du har installerat ett fönster luftkonditioneringen i en vev fönster.

Steg 8- Fäst luftkonditionering

Steg 9- Mät och kapa Plywood

Steg 10- Sätt Plywood