hur man installerar ett däck med ett kex stil klipp

Installera lövträ, barrträ eller komposit däck med ett kex däck clipssystem där gallergolv är nära marken, hindrar tillträde underifrån. Följ proceduren som beskrivs nedan för att installera ett däck med kex klipp.

Installera däck reglar med lämplig avstånd för storleken på dina däck. För däck under 200 kvadratfot, använda däck reglar 12 inches isär i centrum. Om dina däck kommer att mäta mellan 200 och 250 kvadratfot, installera 16-tums centrerad bjälklag. Space bjälkar 24 inches isär för ett däck över 250 kvadratfot. 100 kex klipp bör vara tillräckligt för de flesta däck. Märk reglarna med krita linjer för att säkerställa att däck styrelser gå på 90 grader mot reglarna.

Steg 1: Installera Deck Reglarna

Borra hål i hörnen på däcket ytan ombord med 1/8-tums borr tillåter 3/8 tum av försänkningen. Applicera utomhusbruk konstruktion lim på reglarna. Detta rekommenderas att stabilisera däck yta styrelser. Placera den första ytan ombord på reglarna längs krita linje. Den räfflade kanten ska riktas bort från däcket omkrets. Fäst denna styrelse ner med galvaniserade rostfria skruvar i en skruv pistol. Efterföljande skivor kommer att räfflade på båda sidor. Däcket styrelse för den bortre änden av däcket kommer också att ha endast ett spår. Sätt inte detta forum någon annanstans i leken.

Steg 2: Placera däcket Surface Board

Sätt en droppe konstruktionslim i försänkta skruvhålet, och sätt ett hål plugg. Tryck på kontakten med en gummiklubba tills det sitter fast i hålet.

Steg 3: Sätt i försänkt hål Koppla in skruvhålet

Sätt i ett kex klipp i spåret i den första styrelsen ovanför varje däck regel. Förborra skruvhål för klippen om du har använt lövträ för dina däck reglar för att förhindra fragmentering av klippen. Dra däck styrelser tätt till varje regel.

Steg 4: Sätt i Biscuit Clips

Skruva varje kex klämma ner genom centrum i däcket regel. Detta klipp kommer att hålla två däck styrelser, en på vardera sidan av klippet.

Steg 5: Fäst Biscuit Clips

Slip den exponerade kex klipp sida på varje regel i spåret av nästa däck ombord, genom att sätta in yttersta klämman i spåret och skjuta däck ombord tillsammans för att fånga de andra. Sätt kex klipp på reglarna och fäst dem. Rikta in nästa däck kortet med alla de exponerade klipp. Topp reglarna med konstruktionslim innan inriktning varje däck ombord.

Steg 6: Montera nästa Deck Board

Steg 7: Montera Sista Deck Board

Placera däcket ombord som har endast en sida spårade längs den sista raden i kex klipp och glida klippen i spåret. Borra hörnen och skruv genom den övre ytan av denna kartong till reglarna. Försänkning och plugga skruvhål som beskrivs i steg 3.