hur man installerar ett däck med en spetsiga klämma

Med hjälp av en spik däck klämma för att installera kompositmaterial eller trä trall kan göra installationen snyggare, utan spik eller bulthål på toppen av däck styrelser. Följ dessa steg för att använda spetsiga klippning för att installera däck effektivt.

Fäst den första styrelsen på reglarna med längre skruvar som används vid 45 graders vinkel som passerar genom botten tunga styrelsens ytterkant. Förborra skruvpunkter med ovala hål, med den bredare sidan anpassas till längden på brädan. Ägna extra uppmärksamhet åt anpassningen av styrelsen, kanten måste vara rak. Bryt en spik av klämman som är vänd mot sidan av däcket ombord. Kör ner en rostskydds skruven på klämman hål över däcket ombord mot regeln. Gör detta på resten av reglarna under första brädan på däck. Nu har du den första uppsättningen av spetsade klipp väntar på nästa styrelse. Generellt du fästa en skruv för att ta hand om två brädor monterade på varje plats av regel.

Steg 1 – Lägga första överklagande

Ställa in en annan styrelse intill spikarna. Knacka försiktigt in den andra sidan med slägga tills spikarna drivs in i den andra sidan av kortet och stannar vid stoppkant klippet. Om däcket är för lång och det finns ett behov av att installera ytterligare styrelse i slutet av den sista brädan, skär i slutet av förra styrelsen att den exakta platsen för den närmaste stödskenan eller regel, lägg i en extra skena, och sedan installera tilläggskortet genom att starta den andra / ytterligare järnväg.

Steg 2 – Installera ytterligare kort på däck

Installera ett däck brädor till sidan av stödskenor eller bjälklag. Nivå den övre kanten av den gallergolv kortet till den övre kanten av bärskenan. Använd en geringssåg att göra en vinklad snitt att gå hörn prydligt. Kör i skruvarna i sidobrädan på en 45-graders lutning för att åtgärda det. Skruva i spetsade klipp mellan de två senaste skivor, men ta bort spikar på varje sida och använda som distans. Fäst sista brädan på däck, som omfattar både stödskena och kanten av sidobrädan. Borra ett pilothål som är större än skruvhuvudet? Tum djup på toppen av den sista brädan och kör skruven ner till regel. Anslut en monterad trästycket att dölja skruvhålet från ytan. Gör detta till resten av reglarna.

Steg 3 – Installera Senaste Board Deck