hur man installerar en väggmonterad badrum tvålpump

Installera en väggmonterad tvålpumpen är inte bara ett bra sätt att lägga till en pricken till ditt badrum, men det är också användbart för att hjälpa dig att eliminera dessa irriterande sista slithers tvål. Följ dessa steg för att installera en väggmonterad tvålpump.

Innan du köper en väggmonterad tvålpump, bestämma dess läge. Överväga alla de människor som använder det så att den lätt kan nås av barn och personer med begränsad rörlighet. Tänk på de andra objekt som du kan lagra på detta område, och om den nya armaturen passar. Se till att det inte är placerad på en plats som skulle hindra din förmåga att fylla på dispensern, såsom direkt under en fönsterkarm. Mät platser innan de köper en dispenser för att säkerställa att du väljer kommer att passa in det önskade läget.

Steg 1 – Läge

När du har bestämt var den tvålpumpen kommer att gå, börjar jobbet genom att markera sin hängande position. Demon fixturen enlighet med tillverkarens instruktioner, så att du kan komma åt baksidan av panelen som ska fästas på väggen. Använda vattenpass för att se till att dispensern är inställd rakt genom att trycka på baksidan mot väggen. Medan automaten är på plats, använd en penna för att markera de punkter där skruvarna fäster fixturen.

Steg 2 – markera positionen

Den väggmonterade tvålpumpen bör omfatta skruvarna som krävs, så att borrkronan är av en lämplig storlek. Om du borrar i kakel, stoppa borren från sladd över ytan med hjälp av maskeringstejp på borrplatsen. För att förhindra risken för sprickor i kakel, genomföra denna process genom att börja med låg hastighet och ökar stadigt biten börjar bryta sig in i kakel. Borrning i murverk kräver inte detta preparat men plugg bör användas för att hålla skruvarna mer stabil.

Steg 3 – Starta Drilling

Tryck på baksidan av väggmonterade tvålpumpen på väggen och sätt i skruvarna för att hålla den på plats. Detta steg kan slutföras med antingen skruvmejsel eller borren. Om ytterligare stabilitet krävs, fixa stöd av automaten på plats med maskeringstejp eller grepp fyllning. Använd alltid de prefabricerade hål på baksidan av dispensern och se till att varje skruv är fäst ordentligt. Skruvarna ska sticka ut något så att baksidan av tvålpump enheten kan glida på plats.

Steg 4 – Fäst Säkerhets

När underlaget är på plats, sätta tillbaka resten av väggmonterade tvålpumpen genom att sätta den på plats på de utskjutande skruvarna enligt tillverkarens anvisningar. Dispensern är nu klar att användas.

Steg 5 – Montera Dispenser