hur man installerar en trampolin pad

Studsmattan är en av de vanligaste objekt att köpa för bakgården. De främjar inte bara bra övning och ger många timmars underhållning, men också kan hjälpa idrottare lära balans. År 2001 var över 90.000 skador tillskrivas användningen av studsmattan. De vanligaste studsmatta skador innebär falla av studsmattan och slå i marken, medan andra innebär att slå kanten av studsmattan. Längs kanten av studsmattan är och en metallram som metallhakar, som håller studsande ytan på plats. För att göra trampolin säkrare för dig att använda, kan du lägga till en studsmatta pad, som täcker alla dessa hårda fläckar. Installation av studsmattan pad kan verka svårt i början, men det är ganska enkel, och följande artikel kommer att visa dig hur.

För att skydda och täcka trampolin effektivt, måste du köpa en dyna som är den exakta storlek du behöver. Att köpa en studsmatta pad som är alltför liten innebär att det inte får plats. Om plattan är för stor, kommer det inte grepp trampolin korrekt och kommer att glida av. Du kommer att behöva ta en noggrann mätning av din studsmatta, om du inte kan komma ihåg den faktiska storleken. Tejp ena änden av måttbandet på kanten av studsmattan. Linda måttband runt trampolinen, tills den når slutändan du tejpade. Använd denna mätning att köpa studsmattan pad.

Steg 1 – Köp studsmatta Pad

Nu när du har rätt trampolin pad, måste du rada upp på rätt sätt och se till att den är rätt orienterad. Placera den nya studsmatta pad i mitten av studsmattan, utan att rulla den. Titta på studsmattan som om det vore en pie pan, och trampolin pad unbaked pie crust. När den är centrerad kan du sedan rulla dynan. Du kommer att se fjäderslingor som är oftast svart. De måste vara vänd nedåt och placeras under studsmattan pad.

Steg 2 – Rulla ut studsmatta Pad

Kanterna på studsmattan pad omfattar fjäderslingor. Du kommer också att märka genomför hål längs kanten. Du kommer att veta när studsmattan pad är centrerad, eftersom slingorna kommer att radas upp med fjädrarna men kommer också att hänga ut från kanten på studsmattan.

Steg 3 – Placera studsmatta Pad

Fjädrar av studsmattan är förbundna med benen. Att haka dem, dra den mot dig. Tills den lossnar från ramen. Skjut fjädern genom öglan på plattan. Byt våren. Installera de medföljande bungee sladdar genom att skjuta dem genom genomföringarna. Sätt i T-formade änden av bungee rep genom den andra genomföringen. Den ände av bungee har att peta ut från under dynan. Vira detta runt benet av studsmattan och sedan ansluta den på plats över bungee. Upprepa för varje krok på studsmattan pad.

Steg 4 – Installera studsmatta Pad