hur man installerar en trådlös elstängsel

Trådlösa elstängsel vanligen installeras för husdjur syften utbildning. De är säkra, lätta att installera och vissa är bärbara också. Stängslet orsakar en elektrisk stöt när begått. Välj ett beroende på om antalet sällskapsdjur som controller och miljö. En trådlös staket kan installeras både i inomhus och utomhus.

Kontrollera inställningarna på enheten såsom spänning och typ av larm. Den kan justeras för att passa den typ och storlek av husdjur hemma. Varje kit levereras med en sändare och en mottagare krage. Om det finns många djur i hemmet, kan extra mottagare kragar köpas separat.

Steg 1 – Kontrollera inställningar och Application

En elektrisk trådlös staket levereras med en användarmanual. Använd en när du gör justeringar på system sändaren. Det ger lämplig spänning ställas in på systemet som är perfekt och säker för en hunds vikt. Detta gör det möjligt att justera spänningen på lämpligt sätt utan att det för hög eller låg. Mäta djurets vikt för att få motsvarande mängd av spänning som rekommenderas av tillverkaren. Spänningen inställd på systemet är ansvarig för de stötvågor som avges av stängslet.

Steg 2 – Gör justeringar

Andra metoder kan användas för att styra husdjur när man använder en trådlös elstängsel. Om att sätta en elektrisk spänning verkar obekvämt för husdjur, byta utrustning för att fungera på pip skyddat läge. Men detta är inte ett effektivt läge som husdjur kan enkelt ignorera larmet och gå förbi gränsen.

Steg 3 – Välj plats

Bestäm den bästa platsen i hemmet där att installera den trådlösa elstängsel. Det kan ställas in i huset eller utomhus. Signaler sänder tydligt genom väggar och eventuella hinder inom den inställda radie.

Steg 4 – Sätt Receiver Collar

Anslut sändaren i en 110 volts uttag.

tips

För en trådlös elstängsel för att vara effektiv, placera en mottagare kragen på husdjur. Stängslet fungerar genom att sända radiosignaler inom den fastställda radie. Vanligtvis de flesta enheter fungerar med en 90 fot radie. Detta anger djurets gräns och begränsa dess rörelse till oönskade områden i hemmet eller föreningen. Om ett husdjur närmar sig gränsen inom den inställda radien är en varningssignal som avges innan elektrisk stöt eller pipton slocknar.

Se till att kragarna är tryggt och säkert fästs runt djurets hals. Inspektera kragen regelbundet och kontrollera sändaren också.