hur man installerar en Talavera kakel kakel

En T Alavera kakel kakel kommer att lägga prydnadsvärde till köket. Dessa plattor är speciella eftersom de är handgjorda av utvalda individer. På grund av den utsökta designen av plattorna, de är populära bland inredare och husägare som älskar konstnärliga hem inredning. För att installera en Talavera kakel kakel ordentligt, läsa stegen nedan.

Bestämma dimensionerna hos väggen som skall kaklade. Plocka de bästa Talavera plattor för kakel. Dessa plattor finns i olika storlekar så se till att välja kakel med noga samma storlek. Notera att eftersom dessa plattor är handgjorda, kan de inte komma i enhetliga storlekar.

Steg 1 – Planering

Se till att väggen ska kaklade är fritt från ojämnheter. Ta bort all färg och innan lägger thinset. För att säkerställa att den THINSet vidhäftar till väggen helt, spraya väggytan med vatten för att göra det våta.

Steg 2 – prepping Backsplash Foundation

Förbereda thinset i en behållare och blanda det väl för att uppnå en enhetlig blandning. Se tillverkarens instruktioner för korrekt blandning förfaranden. Placera en tillräcklig mängd av thinset på tandspackel och tillämpa den tunt på väggen. tillämpas aldrig THINSet på en gång till hela området som ska kaklade, speciellt om det är ett stort ett. Arbeta på ett litet område i taget.

Steg 3 – Tillämpning av thinset

Placera en liten del av thinset på mittdelen av baksidan av plattan. Detta gör det möjligt att ha ett bra stöd även när alltför mycket tryck utövas på den. Placera försiktigt plattorna på väggen en efter en, trycka på varje bit bestämt tills den vilar stabilt. Eftersom plattorna har något olika storlekar, använd aldrig distanser. Upprepa processen tills hela området av kakel är täckt med Talavera kakel.

Steg 4 – Installera Tiles

När fogning, använd slipas injekteringsbruk bara för att undvika sprickbildning. Blanda bruket i en behållare tills rätt konsistens uppnås. Placera en tillräcklig mängd av injekteringsbruk på gummiflottören och applicera den på utrymmena mellan plattorna som arbetar i glatta en riktade slag. Tryck fast gummi flyta ordentligt så att trycket tvingar bruket i kakel utrymmena. När alla utrymmen är fyllda med materialet, gör det möjligt att ställa in i ca 20 minuter.

Steg 5 – Fogning

Fukta en svamp i rent vatten och torka av överskottet fogmassa från ytan av plattorna. Rengör svampen då och då i rent vatten och upprepa processen tills all överflödig fogmassa har tagits bort. Låt murbruket torka helt i ca 24 timmar. Täta bruket när det torkar. Detta kommer att göra det resistent mot vatten. försegla aldrig plattorna eftersom de redan vattentät.