hur man installerar en stötfångare vinsch

Oavsett vilken typ av fordon du kör, om du går off-road du behöver en stötfångare vinsch. Om inte för din säkerhet i dåligt väder, så är det bara för att kunna göra det över och ut ur dåliga platser du stöter på. I denna artikel kommer vi att tala om för dig hur man installerar en vinsch på ditt fordon.

Att välja rätt vinsch för din bil är ganska lätt. Bara läsa på förpackningen eller be expediten att hjälpa dig att få det största som bilen klarar såvitt kraften i vårt batteri. Till exempel, kommer en 4-cylindrig motor inte att kunna hantera så stor en vinsch som en 8-cylindrig motor. Inte få en som din motor inte kan hantera.

Steg 1 – Välja vinsch

Nästa måste du bestämma var du vill vinschen monterad på på din bil. Det finns olika monterings hårdvara i varje sats som är för en specifik plats.

Steg 2 – Välja Monteringssats

Läs igenom instruktionerna noggrant som följde med satsen. Borra dina hål där du valt att montera den enligt dina anvisningar och montera den därefter. Du vill vara säker på att den är ordentligt fastsatt på kroppen av bilen. Nu ska du säkra den med hjälp av tunga kabeln som du köpte. Var noga med att allt trygg och säker. Säkerheten i användningen av vinschen är viktigast och installera den på rätt sätt är början.

Steg 3 – Montering av vinsch

Anslut linje du köpte, eller kabel, till vinschen på spolen. Vrid vinsch på och sakta Låt kabelrullen på spolen hålla linjen hån när du går. Låt det gå på sida till sida inte allt i ett gäng Den sandsäck eller vikt som du köpt är vad du kommer att sätta på slutet av raden varje gång du ansluter den till en annan källa. Detta kommer att förhindra att kabeln flyga tillbaka genom spolen. Testa det några gånger för att se till att det fungerar korrekt. Du bör ha på vinschen en framåt, bakåt och en broms. Ha lite kul och sätta en logg eller något på slutet av raden och se om du kan dra den. Sedan vända på det och tryck på linjen ut lite, kontrollera broms och alla operativsystem innan du är ute och verkligen behöver det. Du bör också investera i en bra metallkrok och längden på kedjan att haka till vinschkabeln om det finns inget att haka fast kabeln på och du måste rigga objektet du drar.

Steg 4 – Installera Line