hur man installerar en självtätande membran på ett däck

Självtätande däck membran skapar en skyddande barriär på däck. Detta hjälper till att skydda dina däck från slitage, medan tätning i skogen för att minimera splittring. Den självtätande membran är enkla att tillämpa, med lite tid och några verktyg.

Du måste rengöra däck, för att membranet att följa korrekt. Sopa däck väl, och rengör den med någon typ av lämplig tvättmedel. Låt den torka ordentligt.

Steg 1 – Förbered Surface

Du kan köpa i förväg uppmätt självtätande membranmaterial på de flesta byggvaruhus. Detta kommer att vara mycket lättare att arbeta med. Du måste fortfarande blanda det på egen hand. Följ anvisningarna för att blanda alla förhållanden som inte är föruppmätta.

Steg 2 – Blandning de Kits

Basen medlet måste hällas på däck innan membranet. Detta kommer att förbereda ytan ytterligare för membranet att täta. De flesta baser måste omrördes under minst 10 minuter innan den hälldes. När du har rörs det, kan du kombinera basen med tätningsmedlet. Använd en klämflaska för att tillämpa membranblandningen till däck. Låt det härda i minst 24 timmar.

Steg 3 – Applicera blandningen