hur man installerar en ledad spegel

En spegel ändrar utseendet på ett rum i betydande sätt. Förutom att skapa en känsla av utbredning, kan en lämpligt placerad spegel öka mot bakgrund av ett rum och ökar den totala estetiska. Medan de flesta speglar hänga i ett läge på väggen, är en ledad spegel fäst vid rörliga delar som gör att du kan rotera och manövrera spegeln för att passa dina syften. Om du planerar att installera en ledad spegel, läs vidare för tips om en enkel och framgångsrik installationsprocessen.

Steg 1: Samla och mäta Material

Du kan hitta ledade speglar i de flesta hem förbättring och möbelaffärer. I nästan alla fall, kommer spegeln med alla nödvändiga verktyg och stycken för installation. Dessa bitar bör innehålla följande

Läs igenom monteringsanvisningen och se till att du har alla de nödvändiga delarna. Därefter mäta bredden på din spegel. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma rätt plats.

Steg 2: Leta Studs i Wall

Efter att ha bestämt storleken på din spegel, välj en plats att hänga den. Eftersom många speglar är ganska tung, är det bäst att använda en studfinder att välja en lämplig robust och säker plats att fästa gångjärnen. Det kan vara till hjälp för att spåra konturerna av spegeln längs väggen för framtida referens. Detta kan också bidra till att ge dig en uppfattning om hur spegeln kommer att påverka utseendet på rummet när installationen är klar.

Steg 3: Afix konsolerna med tejp eller skum

Nu när du har valt var du vill placera plats spegeln längs väggen, beräkna placeringen av fästena som kommer att hålla spegeln baserad på storleken på spegeln själv. Använd tejp eller skum för att tillfälligt fästa konsolerna på väggen i de angivna platser.

Steg 4: permanent fästa konsolerna

Tejpen eller skum som du har använt för att upprätta konsolerna kommer inte att stödja vikten av spegeln. För att säkerställa att hela anläggningen förblir robust på plats, slutföra installationen av konsolerna själva genom att fästa dem till pinn balkar med skruvar. Konsolerna ska ha indikatorer för att fastställa vilken typ av skruv är bäst. Vara noga med att installera fästena direkt in dubbarna, annars väggen kanske inte kan stödja den fulla vikten av den gångjärnsförsedda spegeln.

Steg 5: Installera Mirror på konsolerna

Montera spegeln i fästena som du har installerat i reglarna. Se till att fästa spegeln säkert för att säkerställa att det inte faller. Testa spegeln för att se till att det kommer att hålla på väggen. Om det behövs, kan det hända att dra åt konsolskruvarna kommer att bidra till säkra spegeln på plats.

En ledad spegel är ett utmärkt komplement till ett rum eller hem. Korrekt installerad, kan en ledad spegel rotera och ändra utseendet på ett rum på olika sätt, beroende på situationen. Om du har några problem under installationsprocessen, rådgöra med en hem förbättring centrum för ytterligare råd.