hur man installerar en klättring bricka vägg

En klättring bricka väggen är en kraftig bricka som människor använder för att klättra en vägg med sina armar eller gör pull-ups. Följande steg hjälper dig att installera en klättring bricka vägg som kan bygga styrka i överkroppen.

Lämna inte spikar som ligger runt och inte hamra för nära fingrarna. Kom ihåg att städa upp området och sätta allt tillbaka på ett säkert ställe, även om du inte har barn eller husdjur.

Säkerhetstips

Du vill inte att installera din klättring bricka vägg i en tungt trafikerad plats, men du vill att ett område som är stor och stark nog för att stödja väggen. Inuti ett garage eller till och med en vind skulle vara ett bra område. Bara se till att ditt val kommer du att kunna placera något mjukt under bricka väggen, i händelse av fall.

Steg 1 – Välj området

Eftersom människor kommer att klättra på väggen, bör du skruva fast bricka att väggreglar. För att göra detta, måste du peka längs väggarna tills du hör ett mindre ihåligt ljud. Ju mindre ihåligt ljud indikerar en stud. Du kanske vill markera området och rör sig längs resten av väggen tills du har definierat hela området bricka kommer att täcka och markerade detta område för dubbar.

Steg 2 – Hitta Studs

Du kan behöva en vän eller familjemedlem hjälpa dig hålla upp bricka väggen som du borra hål och dra åt skruvarna. Fortsätt att göra detta tills alla skruvar är på plats och tät.

Steg 3 – Borra bultarna

Nästa sätta i skruvar och spikar för att hjälpa till att hålla och stödja pegboard väggen. Lägg dem på alla sidor av muren, för att ge extra stöd den behöver. Inte införa alltför få för att du vill klättring bricka vägg an mot rummets vägg.

Steg 4 – Installera skruvar och spikar

Nästa installera pinnar genom att placera varmt lim på dem och hålla dem i. Några heta limpistoler kan kräva att du hålla pinnar på plats medan limmet apparater och torkar. Gör detta med alla pinnar du behöver för att installera.

Steg 5 – Installera tapparna

Steg 6 – Seal Off the Wall

Avsluta genom att avskärma väggen med en tätningspistol. Du vill inte vatten eller fukt för att få mellan bricka väggen och rummet väggen. Att fukt kan orsaka rost med en metall bricka samt andra frågor. Låt täta torka innan du testar din klättring pegboard vägg.