hur man installerar en kedjelänk integritet staket

En kedjelänk privatliv staket låter kanske inte så privat, men med rätt verktyg, förnödenheter och steg kan du skapa ett staket som håller djur och barn i, samt buller och grannar affär.

Följ stegen nedan och du kommer att ta reda på hur man installerar en kedja länk staket som skapar ett hölje, samt skapa en bit i privatlivet.

Steg 1 – Set inlägg

Ta dina stängselstolpar, och ställa dem i cementen som finns i de hål som du tidigare har grävt.

Steg 2 – End Inlägg

Det finns två slut tjänster som kommer att hänvisas till i dessa steg. En i början, och den sista i loppet är båda anses slut inlägg.

Steg 3 – toppen på inlägg

Du kommer att vilja att tillämpa spänning och stag band till var och en av slut inlägg som är i linje.

Steg 4 – fästa samman

Fortfarande arbetar på de två slut inlägg, kommer du vill använda ögon toppar att frysa ut var och en av slut inlägg.

Steg 5 – Tension Bar

Nu när du har använt ögon toppar att var och en av slut inlägg, kan du skjuta den övre skenan ner och genom ögat toppar. Då måste du stoppa ändarna med hjälp av skenändar. Fäst rälsändarna till de stag band vid denna punkt.

Steg 6 – Bind det Off

Steg 7 – Bår Bar

Detta är steget där du ska ta dina spänningar bar och skjut ner genom den första spiralen på kedjelänken. Använd en bult för att fästa den till spännband.

Med hjälp av din slips trådar säkra ungefär var en till två fot. Detta kommer att hålla kedjelänken till den övre skenan säkert på plats.

Ta din bår bar och lägg den i kedjelänken om 3 fot från slutet. Fäst detta till det senaste inlägget i körningen.

Nu när kedjelänken i upp, kommer du vill börja lägga integritets stavarna för att skapa lite mer solidness att den innehåller just nu.

Ta din första vertikala integritet lamellen, och tryck ner den första kolumnen genom öglorna. Denna integritets spjäla kommer väva in och ut genom de områden.

Steg 8 – Lägg lite privatliv

Steg 9 – Låsning Strip

Steg 10 – Keep Going

Att låsa lamell på plats du behöver för att ta din låsremsa och skjut den genom den översta raden i din kedjelänk, liksom skåran på första lamellen. Detta kommer att låsa den på plats ordentligt.

Du kommer att vilja hålla installera lameller tills den är klar. Varje gång du installerar en lamell, kommer du vill att glida låsfliken genom alla skårorna på varje lamell som du använder till stängslet.

Där har du det. Ett staket för att hålla vad som behöver hållas i, samt att hålla ut saker som behövs också. Stolthet själv på ett väl utfört arbete!