hur man installerar en halkfri remsa på en slitbana trä trappa

Det finns olika material som kan användas för att installera en halkfri remsa på en slitbana trä trappa. De sträcker sig från remsor av mattor genom gummi, speciell färg, tejp, vinyl och vissa metaller. Dessa är några av alternativen för att göra din trä trappor mindre farligt att gå på under perioder av dåligt väder där vatten, is eller lera kan spåras in i huset på sulorna av stövlar och skor.

Bestäm vilken typ av band att använda på trappsteg. Remsan behöver inte sträcka sig över slitbanan från sida till sida. Mät hur bred för att göra remsan, och markera slitbanan med en blyertspenna.

Steg 1 – Välj Material

Bestäm hur remsan är att fästas på slitbanan. Om det är att skruvas på, borra ett hål ett och en halv inches från varje ände av remsan och en annan i mitten. Borra hål i slitbanan för att matcha remsorna. Om remsan är att limmas till slit, applicera limmet.

Steg 2 – Förbered Strip

Fixera remsan till kanten av slitbanan genom att använda skruvar eller genom limning den i läge. Se till att alla trampar på trappan är utrustade med icke slip remsor.

Steg 3 – Fäst Strip