hur man installerar en glespanel band till cement vägg

Installera Gips på en cementvägg bör innebära några problem, om du först fästa profiler, remsor på väggen och sedan installera Gips på profiler, remsorna. Utmaningen är då att installera profiler, remsorna korrekt. De måste vara placerade höger, ställa lod och fäst ordentligt i väggen. För att åstadkomma detta, kan du behöva några instruktioner, samt rätt material och verktyg.

Mät din betongvägg att bestämma antalet profiler, remsor eller dubbar du behöver. Bestämma inte bara antalet remsor som du behöver, men deras längd. Om du har 8 fot eller mer mellan golv och ditt tak, kommer du antagligen att använda 8-fot remsor. Också bestämma hur långt ut från väggen du vill att din Gips installerade. Om du planerar att använda isoleringsplattor, behöver du utrymme som tillhandahålls av en 4-tums stud. För väggar utan isolering eller med styv isolering, bör en 2-tums stud arbete. Klipp alla remsor till rätt storlek innan du börjar installera dem på väggen. Om du räknar med fukt, till exempel i en källare, planerar att installera en golvplatta som alla remsor kommer att monteras på, för att hålla dem åtskilda från varje våning fukt som kan få dem att tänja.

Steg 1 – Framställning

Med hjälp av ett måttband och en snickare nivå, markera med en krita linje på väggen där varje furring remsa ska bifogas. Var noga med raderna är utrymmet 16 inches på mitten och att de alla är lod.

Steg 2 – Markera din Wall för Underlag Strip Platser

För att hålla dina Gips ark från golvet, där de kan vara känsliga för fukt, installera en tryckimpregnerat 2X4 platta i botten av väggen. Installera det platta sidan mot väggen genom att först köra en sträng av flytande spikar på den platta sidan av plattan som ska fästas på väggen. Tånagel bottenänden av de dina pinnbultarna i plattan för att hålla dem stadigt på plats tills limmet säkrar dem mot väggen. Borra hål genom 2×4 och in i väggen, åtskilda 16 inches isär. Borra dessa vägg hål ca 1 1/2 inches djupt. Placera din tallrik vertikalt mot väggen, plana sidan mot väggen (förutsatt att du kommer att använda styva isolering eller ingen isolering) med dess hål stämmer överens med hålen i betongväggen. Med hjälp av en slägga. Körning 3-tums räfflade naglar genom plattan och in i vägghålen.

Steg 3 – Installera en 2×4 bottenplattan

Som du gjorde med bottenplattan, borra hål genom dina profiler, remsor och in i väggen längs linjen du markerat på betongväggen. Applicera flytande naglar till den första glespanel band, placera den på krita linjen och uppradade med vägghålen. Som beskrivits i steg 3, tånagel alla profiler, remsor bottenplattan för att hålla dem på plats. Därefter pund i det rafflade naglar genom dem och in i väggen tills du har dem alla installerade.

Steg 4 – Sätt dina furring Strips