hur man installerar en enda kropp badrum handfat kran del 1

En enda kropp badrum sink kran är ett bra sätt att lägga till ett mer modernt utseende till ditt badrum. Dessa sänkor är lätt att installera och är något som du kommer att kunna göra själv. Med rätt verktyg och en del vet hur, en enda kropp badrum handfat kran kan förverkligas i badrummet på nolltid.

Det första som du kommer att behöva göra är att plocka ut rätt enda kropp kran för ditt badrum. Fasetter finns i många finish material från krom, brons, mässing och nickel i både traditionella och moderna design. Välj en som kommer att komplettera ditt badrum inredning samt en som passar i vasken. Om du har en mindre badrum, behöver du inte vill köpa en kran som är oproportionerligt stor.

Steg 1 – Välj en kran

Det finns vissa utmaningar som kommer tillsammans med att installera en kran. Till exempel, om du installerar en kran där det redan finns ett handfat, vara beredd på några besvärliga manövrering. Installera en kran runt ett handfat är ett jobb som kräver en hel del att nå eftersom det finns rör som du kommer att behöva arbeta runt. En bassäng skiftnyckel kan du nå lite längre utan att behöva anstränga så mycket.

Steg 2 – Utmaningar

Först måste du installera krankroppen. Se till att du följer instruktionerna som kommer tillsammans med kranen ska det behöver lite monteringen innan du börjar. Du kommer att behöva sätta in en gummipackning mellan toppen av sink och botten av kran som kommer att fungera som en vattentät tätning. Om kranen inte kommer med en tätning, använda rörmokare kitt. När du har skapat förseglingen, är du redo att sätta kroppen av kranen i hålen som finns i toppen av diskbänken. Vara säker på att monteringsmuttrarna som kommer tillsammans med den träs in axlarna i kranen. Därifrån, kontrollera gängade axlar som är i hålen i diskhon och centrum dem, sedan dra åt muttrarna.

Steg 3 – krankroppen

De varma och kalla matarledningar måste vara ansluten under sink med vattenförsörjningen avstängningsventiler. Du kan behöva böja rören som kommer ur kranen. Bock ger dig bättre åtkomst vid anslutning tillförselrören. Få rörtätning tejp för att linda runt bröstvårtorna som är gängade. Du kommer att göra detta på rören och ventilerna. Med en skiftnyckel, dra åt muttrarna ordentligt.

Steg 4 – Supply Lines