hur man installerar en dörrpost förlängning

Dörrkarmen är dörrkarmen för en dörr. De flesta dörrposter är gjorda av trä, och de finns både på sidorna och direkt ovanför dörren. Karmen på toppen kallas huvudet jamb, medan sidostycken på sidorna kallas sidoposter. Dörrkarmar spikas ihop med sidostycken. Större delen av tiden, kommer entreprenörer konstruera dörrposter som matchar tjockleken av väggen. Däremot kan slip shod verk ibland inträffa, och vad som är kvar är lite ihåligt utrymme innan dörren. Ett annat skäl är att väggen ibland inte har enhetlig tjocklek och ibland har mantelskikt. Detta gör att dörren ser stökigt och ful. Syftet med den förlängda dörrposten är att matcha tjockleken på väggen.

Det första du behöver göra är att bestämma hur länge dörrkarmen förlängningen måste vara. Använd ett måttband för att registrera avståndet från den torra väggen till dörrkanten för att bestämma längden. Bestämma längden av sidosidostycken och de horisontella sidostycken. Markera konturerna av dörrkarmen med hjälp av en penna.

Steg 1. Bestäm längden på dörrkarmen

Det finns några sätt att få en förlängd dörrposten. Du kan antingen begära hjälp av en snickare i frågan, eller så kan du också ställa ett hem förbättring butik för några rekommendationer om detta ämne. Ett annat alternativ skulle vara att ta trä bitar från gamla träplankor. När du skapar dörrposter, kommer tre att behövas för att skapa sidoposter 2 och den horisontella sidokarm. Sidostyckena bör vara mellan tre fjärdedelar till en tum tjock. Försök att matcha formen på konturen så mycket som möjligt. Gör inte det alltför tjock att den hamnar blockerar ingången och inte göra det så tunn som ett pappersark. Jobbet ska göras på golvet.

2. Skapa Extended dörrkarmen

Limma på dörrposter, klistra in dörrposter på plats, och låt den torka. Ibland kommer gångjärnen av dörren komma i vägen. Använd ett måttband för att mäta längden på gångjärnen och klipp ut lämplig form från dörrposter. Se till att sidostycken är en bra passform. Efter det, spika den förlängda dörrposten till ramen. Det är lämpligt att använda så lite spikar som möjligt så att dörren inte ser ut som det är full av naglar. När hamra på naglarna, se till att de är åtminstone en tum i.

3. Installera dörrposter

ytterligare tips