hur man installerar en bricka ark kakel

En av de bästa uppfinningarna under de senaste decennierna är kakel bladet. I denna anordning små plattor, sällan mer än 2-inches kvadrat, är monterade på skärmar eller ark av tyg, så att du kan hålla upp arket och har ett 30-tal plattor hängande utanför det. Dessa plattor är fästa vid tyget genom limning, och det finns vanligtvis en liten mängd av arkformning synliga mellan en bricka och nästa. Du kan använda kakel ark som någon annan typ av kakel som kakel ,, men du enkelt kan trimma ned bladen med sax, i stället för att hugga upp dem med hjälp av kakel fräsar. Detta gör dem idealiska för installation som backsplash kakel. Du kan enkelt installera en bricka ark som backsplash med hjälp av några enkla hem förbättringsverktyg, och efter en guide som hjälper dig hantera.

Du kan montera kakel ark upp som backsplash enkelt, men du kommer att behöva mäta upp det område där du vill att kakel att vara mycket noga. Överväg att använda ett vattenpass så att du vet att du mäter en rak linje. Dessa noggranna mätningar kommer att vara avgörande när du köper dina kakel ark, eftersom du behöver veta exakt hur många plattor ark du behöver för att köpa för att få jobbet gjort.

Steg 1 – Mät Backsplash Area

Markera positionen för kakel på väggen med en bit krita. Du bör sedan sprida en liten mängd av kakel lim på ytan av det område som du har markerat ut. Välj en plats som ganska är dold för första försöket, som första försöket är alltid lite mindre perfekt än resten. Du bör inte omfatta hela området i lim, eftersom de flesta av det kommer att torka ut innan du kan använda den. Ta din första arket, och placera den på limmet, skjuta in den i väggen. Du måste hålla din vattenpass mot plåten för att se till att du håller den nivå, och lämnar ett litet utrymme längs sidorna som är i närheten av bänkskivor och sidor, eftersom dessa måste tätas.

Steg 2 – Lägg det första arket

Sprid mer lim över området, och lägga till fler brickor, och se till att hålla ett utrymme mellan en platta blad och nästa. Du bör kunna visuellt jämföra avståndet mellan varje ark. När du kommer till ett ark som är större än det område som behövs, kan du helt enkelt skära igenom det med sax eller en hobbykniv. Låta limmet ställa över natten.

Steg 3 – Tillsätt andra tabeller

Ta din injekteringsbruk och sprida den över ytan av plattorna med en murslev och torka bort plattorna med en fuktig svamp. Fogmassan bör fylla området mellan plattorna, men torka för att hålla bort av kakel bladet själv. Lägg ett lager av täta längs botten av kakel, och längs med någon sidor som det berör. Låt torka över natten.

Steg 4 – Finishing Touches