hur man installerar en brevlåda lås

Installera en brevlåda lås är ganska enkel och kräver inte professionell hjälp. Du kan använda följande instruktioner för att installera en ny brevlåda lås.

Om du installerar en brevlåda lås på en ny brevlåda, är processen lite enklare eftersom du inte behöver ta bort den äldre, dysfunktionella lås. Men om det finns en äldre lås, ta bort det systematiskt utan att skada brevlådan konfiguration. För att göra detta, söka efter den stora, hästsko-formade stift som används i de flesta moderna brevlådor.

Steg 1-Komma igång

Detta stift är den viktigaste komponenten som håller låset i sitt läge. Söka efter en liten flik liknande fördjupning som är närvarande atop låsmekanismen av den gamla lås. Fliken kan hållas med en tång för att få ett bättre grepp. Applicera tryck på tången, dra i fliken, dra den uppåt. Se till att du frigöra låset genom att skjuta den ur sitt läge i stället för att trycka på det.

Steg 2-Sourcing Ny brevlåda Lock: Cylinder brevlåda Locks

Om du vill ha en exakt ersättning som den äldre lås, bär det borttagna låset till järnaffären. Brevlåda lås är lätt att hitta i alla järnaffärer och även på nätbutiker. Observera att det är bättre att använda en brevlåda lås som erbjuder den konventionella låssystem.

Steg 3-Förberedelse bas för brevlåda Installation

Den mest rekommenderade variation i detta avseende är cylinderlås. Det är lätt att hantera lås som lätt kan manövreras utan att äventyra säkerheten för brevlådan. Dessa lås är i detaljhandel med ett par nycklar som ger enkel öppning / stängningsmekanism. Det är bättre att välja brevlåda lås med ett yttre, i alla väder beläggning av stål. Detta säkerställer att låset är skyddad mot fukt-inducerad problem.

Steg 4-till ny brevlåda

Observera att nästan varje typ av postlådan konstruktion liknar det grundläggande mönstret av en cylindrisk brevlåda lås. Du måste förbereda ett tomrum att passa in i cylinderdelen av låset, som är dess huvudsakliga, inre låskomponenten. Detta hål måste göras på ytterdörren på brevlådan.

Steg 5 kontroll installerad brevlåda Lock

De flesta av låsen i detaljhandel inom ett konventionellt storleksintervall. Detta innebär att din hål bör vara minst 5/8 tum bred och 3/4-inches tall. Använda en borr för att göra hålen. Om du har en metallisk brevlåda, det finns speciella fästen för att fästa brevlådan lås till dess läge, så ingen borrning krävs.

Ta ut det nya låset ur förpackningen. Sätt låsstången av låset i hålet. Vända mot den inre ytan av brevlådan dörren och återställ låspinnen. Detta är ganska enkelt, eftersom det bara finns en slits i låsmekanismen, varvid låstappen måste införas.

Om du har en metallisk brevlåda, måste du sätta låsstången i det lilla utrymmet mellan konsolerna och dra åt fästena. De realigned fästen kan behöva tryckas på med en skruvmejsel för bästa passform.

Om det finns någon synlig tomrum runt den införda lås, försegla det med en allt-yta epoxi pasta.

Se till att nyckelpar som ges med den nya brevlådan lås arbete på lämpligt sätt. Om inte, ta dem till återförsäljare av brevlådan lås och begära en omedelbar ersättning.