hur man installerar en bondgård diskbänk

En bondgård diskbänk, annars kallas ett förkläde diskbänk, är en stor och djup enda bassäng handfat som kan ta emot stora redskap såsom kastruller och stekpannor. De flesta köksskåp är för höga för en bondgård handfat, så skåpen ofta måste skräddarsys från tillverkaren. Det andra alternativet är att skära ut en kaj i de befintliga köksskåp. Du kommer också att behöva ha något på plats under diskbänken för att rymma dess vikt. Den typ av material du använder fastställs av diskbänken. Följ dessa steg för att enkelt installera din egen bondgård sjunka.

Kontrollera först bondgården sink för att bestämma om tillverkaren ingår en mall för installation. Om de inte gjorde det, måste du utveckla din egen mall. Börja med att ta bondgård sjunka och om det möter först på en bit kartong. Spåra dess kontur med hjälp av krita, och se till att visa placeringen av läppen.

Steg 1 – Skapa en mall

Ta kartong mallen och placera den mot köksskåp där du vill installera din bondgård sjunka. Använd krita för att rita konturerna på ansiktet av skåpet. Andra material märkning kan användas, men kommer de att behöva vara avtagbara och får inte lämna fläckar.

Steg 2 – Överför mall till regeringen

Ta kartong sabel såg och skär försiktigt längs konturen. Skär snabbt och effektivt för att undvika irreparabla skador på köksskåpet. Den typ av sågen ska användas beror på din skåpets material.

Steg 3 – skapa utrymme för Sink

De flesta bondgård sänkor är tung, så du måste ge tillräckligt stöd för vikten av diskbänken själv och allt som är placerad i det. Tillverkarens manual bör ge mer information och riktlinjer så att du kan ge rätt mängd stöd. Generellt kan du placera liggare under diskbänken för att hålla den när den sätts in i sitt kaj.

Steg 4 – Stödja Sink

Därefter kan du installera din bondgård sjunka in den skapade kaj. Se till att den sitter ordentligt på reskontra och passar bra i den utskurna området. Normalt diskbänken höjas lite över disk nivå, men det beror på din personliga smak. Du kan också välja att lämna diskhon nivå med disken. Du kan stötta diskhon upp med shims.

Steg 5 – Installera Sink

Använd silikon täta för att täta diskbänken. Anslut vattentillförseln när du se till avloppet och kranar är ordentligt på plats. Din nya bondgård sjunka bör vara klar för användning.

Steg 6 – Seal och Connect vatten

Tänk på att om du har ett handfat som är förinställd för en bondgård diskbänk, kan du hoppa över steg 1-3.