hur man installerar en bänkskiva spis

En bänkskivan spis är ett kök uppgradering som är ganska lätt att göra. Allt du behöver är några enkla verktyg och en rudimentär kunskap om konstruktion och bänkskivan spis kommer att vara på plats på nolltid. Bänkskivan spis är perfekt för husägare som har gott om plats på bänken, men inte mycket väggyta. Artikeln som följer kommer att instruera dig om hur du installerar en bänkskiva spis.

Där du placerar din bänkskiva spis är mycket viktigt. Ta en bra lång och hård titt på din disk utrymme. Välj en plats där bänk kaminen inte kommer att vara i vägen. Du måste också se till att det finns tillräckligt med utrymme för en huv (även en mock en) och en strömkälla. Om du använder naturgas då ett område närmast gasen är vad du behöver och detsamma gäller för en elektrisk bänkskiva spis. Ditt val av en elektrisk eller gas bänkskivan spis kan också nås med kostnaden för att driva apparaten. När du har plockat ditt område, rengör disken på alla objekt. Mät mot rymden och markera den med din markör. Du vill ha minst 2 inches fritt utrymme runt omkretsen av bänkskivan spis. När du har dina mätningar kan du ta dem till hemmet förbättring butik och köpa bänkskivan spis.

Steg 1: Placering och mätning

Detta avgörande steg requries gott om ljus och rymd. Öppna skåp där bänkskivan kaminen kommer att vara belägen. Inspektera ytan under räknaren. Använd den lilla spett att bända räknaren bort från ramen. Var mycket noga så att du inte skadar ramen för disken. När disken är löst kan du använda för att såga räknaren runt omkretsen som du ritade tidigare. Pop ut snittet räknaren och hammare resten på plats. Sätt bänkskivan spis på plats.

Steg 2: Cutting Space

Stäng av elektriska eller gas innan du installerar bänkskivan spis. Innan du installerar konsultera de instruktioner som följde med bänkskivan spis. Inte varje modell är densamma, så se till att du förstår kraven för ett du köpt. För att hålla bänkskivan spis från att flytta det måste fästas på disken med skruvar. Installera också någon hårdvara som medföljde bänkskiva spis. När avstängd kan du koppla bort gasledningen eller lokalisera källan för elektrisk ström. Det är där en bra ljuskälla är mycket viktigt eftersom det kommer att vara mörkt under disken. Fäst anslutningar bänkskivan spis till gas eller el. Byt och försegla bänk och koppla den elektriska eller gas igen.

Steg 3: Installera Bänkskiva Spis