hur man installerar en båge fönster luftkonditionerings

En båge fönster luftkonditioneringen har en glid ram och en vertikal aspekt som ger ett rent utseende och en säker montering. Reglaget ram närvarande med luftkonditioneringen installeras med en plastfolie. Fyllnads utrymme är också minskas till ett minimum. Också är fönstret välisolerat, med den maximala delen av fönstret stängs. Installera en båge fönster luftkonditioneringen liknar andra installationsfönster enhet. Du måste hålla i minnet att det måste monteras vertikalt.

Se till att storleken på fönstret är i linje med de krav som nämns i monteringssatsen. Beställa kit vilket är i enlighet med storleken på fönstret.

Steg 1 – Kontrollera fönstrets storlek

Håll utkik efter ett bra läge i fönstret. Se till att luften flödar fritt i rummet. Se till att strömförsörjningen ligger inom intervallet av strömkabeln längd.

Steg 2 – Välj en plats

Fäst stag som stöder plattformen, där luftkonditioneringen kommer att vila. Utnyttja de skruvar och muttrar som finns i verktygssatsen.

Steg 3 – Fäst Support

Gör markeringar från karmen i fönstret till mitten av luftkonditioneringen. Se till att sidokanalerna är tillräckligt fylld. Rikta aggregatet med stag och fixa det med hjälp av skruvar.

Steg 4 – Installera luftkonditionering Assembly

Skala av bäraren, som skyddar i fönsterramen. Den är närvarande på banan tätningen. Klippa det, och sedan tillämpa den på sidospåren i fönstret.

Steg 5 – Sätt tillbaka skydd

Fixa en bräda med glidskydd på utsidan av trähus. Fäst den på väggen dubbar. Finjustera de olika komponenterna i aggregatet. Se till att fliken vilar på det inre av spåren. Se till att lägga till några lutning för att underlätta dränering. Säkerställ korrekt utjämning med hjälp av mellanläggen.

Steg 6 – finjustera församlingen

Steg 7 – Fäst sidokanalerna

Mät dimensionerna på öppningen av fönstret. Gör lämpliga markeringar på en plastpanel. Beroende på storleken av luftkonditioneringen, ta bort den oväntade delen på panelen. Fästa dem på till luft c balsam sidokanaler. Fäst plastpanelen på fönsterkarmen. Skär sigill sidokanalen och sedan tillämpa den på ramen.

Montera luftkonditioneringen och placera den på öppnandet av fönstret. Stäng av båge fönster genom att skjuta den i rätt riktning. Använd skruvar för att fästa och säkra arrangemanget. Se till att det inte finns några luckor och täta dem med skum, om något. Slutligen göra användning av lås och säkerhetsfästen. Detta skulle säkerställa att installationen är trygg och säker.

Steg 8 – Installera Casement luftkonditionering