hur man installerar en badtunna solfångare

Inget slår att ha en trevlig barrel fylld med hett vatten, men visste du att genom att installera en barrel solfångare kan du njuta av ögonblicket ytterligare? Det råder ingen tvekan om att alla älskar att få in en badtunna och bara njuta av värmen och känna den avkopplande känslan av strålarna som de puls över våra armar och benen. Vad kan vara dåligt om detta kanske du frågar dig själv? Jo det största problemet kommer från temperaturen på vattnet själv och hur mycket pengar som du kommer att investera i att hålla vattnet värms upp så att du kan njuta av de sena djup även om det finns två fötter av snö på marken.

Den största fördelen av att ha en badtunna solfångare installerade består egentligen av två delar. Det första är att du nu kommer att kunna dra ner temperaturmätaren på tunnan själv. Detta beror på det faktum att solenvärmaren kommer att dra sin energi från strålarna från solen och värma vattnet självt. Detta innebär att du kommer att få samma vattentemperaturen men du kommer att använda en mindre mängd el för att göra det. Det är där den andra delen av förmånen kommer in. Eftersom du använder en mindre mängd energi, innebär det att din elräkning kommer att bli mycket lägre. Detta i sin tur innebär att du kommer att spara pengar. För många människor är detta den avgörande faktorn när det gäller att göra valet att använda en solfångare. Ju mer du sparar, desto bättre din kommer att känna.

Fördelarna

Nu beroende på vilken typ av panel som du köper kommer att avgöra om du behöver göra någon ytterligare kroppsarbete. Du kan välja att köpa en faktisk del av en solpanel. Detta kommer i varierande storlekar som du kan välja bland. Naturligtvis kommer detta också kan du anpassa den bit som du får. Om du vill ha solpanelen vara ur vägen, samtidigt värma din pool, kan du välja att skära panelen för att passa in i bubbelpoolen perfekt. Detta gör det möjligt att sitta i badtunnan, och inte vara overbearingly synlig.

Steg 1 – Skär din panel

Om du vill få ut det mesta av din solpanel, måste du lämna panelen ensam. Låt det sitta i solen, så att det kommer att absorbera så mycket av solen som möjligt och detta kommer att se till att du har en trevlig och varm, bubbelbad.

Steg 2 – Låt panelen Alone

Dessa solpaneler kan köpas och är faktiskt kopplade till värmepanel som vilar över ytan av vattnet. Genom att installera dessa med pooler vattenpumpen, kan du se till att värmepanel ständigt uppvärmning av vatten och alltid ge dig den perfekta vattentemperaturen. Detta är naturligtvis en annan fördel för din plånbok eftersom solpaneler löpa från den energi som absorberas av solen, och därmed innebär att du inte betalar för någon elektrisk användning.

Steg 3 – valde du en elektrisk panel?