hur man installerar en badtunna kretskort

En badtunna kretskort är något som du kommer att behöva installera noggrant om du vill att din barrel att arbeta på det sätt som det borde. Detta är något som inte är mycket svårt att göra så länge du har möjlighet att följa anvisningarna noggrant. Du kommer att behöva se till att du vara försiktig när du gör denna uppgift eftersom det kan hamna bli mycket farligt om du inte gör som du ska. Det är alltid en bra idé att ha numret på en professionell till hands i fall det blir överväldigande för dig.

Det första som du kommer att behöva göra är att stänga av brytaren och ta bort säkringen som styr behållaren krets som barrel kommer att anslutas till. Se till att du helt ta bort det, inte bara skruva upp den tills det är löst. Det kommer att behöva tas ut helt.

Steg 1 – Slå av strömmen

När du har tagit bort brytaren kommer du nu att behöva ta bort frontpanelen. Du kommer också att behöva ta bort skruvarna som håller din kärl som är i dosa. Se till att du helt ta bort behållaren.

Steg 2 – Skal

Alla kablar måste nu tas loss från sina skruvplintar. Se till att du tar bort kablarna från dina svarta trådbundna behållare. Du kommer att göra detta genom att sätta in en liten skruvmejsel i hålet som är bredvid din tråd. När du har gjort detta kommer du behöver för att få klippet deprimerad när du drar på tråden.

Steg 3 – Urkoppling

Se till att alla trådarna separeras till den punkt där de inte vidrör varandra eller kartongen. Du kan nu antingen tillfälligt ersätta säkringen eller så kan du slå på strömbrytaren igen. Du kommer att behöva använda spänningsprovare som är icke kontakt så att du kan räkna ut vilken av de svarta trådarna som går in i lådan levererar strömmen. När du vet detta, ta del av läget för tråden och slå av strömbrytaren backa eller ta bort säkringen.

Steg 4 – Wire Separation

De avskalade ändarna av dina ledningar måste nu vara bruten. Se till att du helt ta bort ungefär tre fjärdedelar av en tum av isoleringen från dina trådar med hjälp av din tråd strippor. Form loopar med ditt nål tång av den nyligen avskalade tråden. När stripp har gjorts, kommer du behöver för att få den vita nolledare och den svarta varmtråden bifogas. Se till att du får slingan sätta på den svarta kabeln under din mässingsfärgad skruv. Göra detta i en medurs rörelse tills skruven dras åt ned fullständigt. Se till att du sätter din vita kabeln under silverfärgade skruven.

Steg 5 – skalade ändarna