hur man inspektera och reparera en trä grund

Om du märker stora luckor på din dörrkarm av din trä hem, eller en spricka i din innerväggar, det finns en stor möjlighet att din trä foundation är skadad. Andra tecken på en skadad fundament är fönster och dörrar som sticker. Skadade trä fundament kan orsaka förskjutning och förskjutning av ditt hem struktur, så att dina dörrar och fönster kan bli löst eller tight på vissa platser.

En svag stiftelse kan vara ganska huvudvärk för villaägare. När de inte repareras i tid, kan det leda till stora hem skador. Innan ditt hem upprätt större skador på grund av dess svaga trä grund, måste du göra vissa reparationer.

Steg 1 – bedöma det strukturella problemet

Bedöm de strukturella problemen i ditt hem innan du gör några reparationer på grund. Vid bedömningen av de strukturella problemen i ditt hem, kontrollera inläggen först. Termiter och trämask kan utlösa förödelse på trä fundament, så se till att dina trästolpar är fria från angrepp. Om dina inlägg är angripen av termiter, fastställa omfattningen av angrepp så att du kommer att ha några idéer om hur mycket reparation behövs.

Steg 2 – Gräv områden som behöver stöd

Sjunkande och skifta i strukturen kan orsaka mycket till din foundation. Att mäta hur mycket ditt hem sjunker, kontrollera dina väggar och tak. Om du har betongväggar, hålla utkik efter sprickor. Om du har väggar av trä, titta för utskjutande spikar. Om du använder tapeter, kontrollera dem för rynkor. Rynkor på din vägg papper visar att dina väggar har skiftat.

Steg 3 – Fäst en Heavy Duty Steel Bracket till stiftelsen

Efter att ha kontrollerat dina väggar, undersöka ditt tak. Vid inspektion av taket, leta efter poppade spik och spruckna områden. Poppade spik och sprickor på taket håller på att förskjutas. Efter att ha undersökt dina väggar och tak, gå ut och kontrollera dina ytterväggar för tecken på förlisningen. Förändringar i höjd fönstren finns indikationer på att ditt hem sjunker på vissa ställen.

Steg 4 – Kör Bracket till Bedrock

För att stärka den svaga grunden för ditt hem, kan du installera en stiftelse piering system. En stiftelse piering systemet innebär installation av bryggor stål under villkor av ditt hem., Innan du kan installera din foundation piering, måste du att gräva de områden som behöver stöd.

Steg 5 – Stabilisera ditt hem

För att stabilisera din trä foundation, måste du ansluta en kraftig stålbygel på fundamentet.

Efter att fästa stålfästet grunden, kör bryggor stål i berggrunden under ditt hem med hjälp av hydrauliska domkrafter. Se till att dina bryggor vila på fasta klippor.

Stabilisera de drabbade områdena i ditt hem genom att låsa bryggorna stål i fästena som är kopplade till trä grunden.