hur man hänga en trä kappa

En trä kappa hänger ned över den övre delen av ett fönster, förbättra fönstrets utseende och skapar en unik effekt i ett rum eller hem. Hänga en trä kappa är en relativt enkel uppgift som kan göras under en kort tidsperiod.

I de flesta fall kommer du bara behöver köpa ett fönster kappa kit som matchar storleken på din fönsterkarm. För denna situation, mäta upp längden och höjden på fönsterkarmen och ta den informationen med dig till ett hem förbättring butik eller varhelst du planerar att köpa kappa. Se till att kappa som du köper är av rätt storlek och följ alla installationsinstruktioner.

nödvändigt material

Om du planerar att hänga kappa utan användning av ett kit, behöver du också en träpinne eller en stav för att spänna bredden på fönsterkarmen och flera konsolanordningar för att fästa stången på vardera sidan av ramen. Med hjälp av någon som kan hålla staven på plats, markera platsen av konsolerna på sidorna av ramen. Du kan sedan installera stången och konsolerna därefter. Hänga valensen från staven när den är helt på plats.

Ställa in Dowel