hur man hänga en dusch spegel i badrummet

En dusch spegel för rakning kan vara den ultimata komforten och tidsbesparande verktyg i din dagliga rutin. När du väljer en dusch spegel, undersöka alla alternativ och deras tillbehör funktioner. Notera de olika metoder för att hänga dem. Välj en imfri dusch spegel för bästa resultat. Följ dessa steg för att hänga en dusch spegel.

Dusch speglar kan vara ganska high-tech dessa dagar, med upp till 5-power förstoring, inbyggd LED-belysning, klockor och musikspelare. Oavsett vilken typ du väljer, se till att spegeln har behandlats med en imfri beläggning för maximal synlighet. Köpa rätt batteristorlekar för belysning och musiktillbehör.

Steg 1 – Välj din dusch Mirror

Installera dusch spegel när duschväggar är torra. Om det finns rest fukt, skrapa den del av väggen där du vill placera duschen spegeln och torka den igen med ett sämskskinn eller tjock badhandduk.

Steg 2 – Installera på torra väggar

Rätt i duschen spruthuvudet är inte alltid den bästa platsen för en dusch spegel. Du kan välja att koppla den till glas dusch dörr, kakel, eller vid den bortre änden av duschen.

Steg 3 – Välj plats

Markera de övre och undre kanter där du vill installera spegeln med en märkpenna. Se till att du kan se din lägre ansikte och hals i spegeln för rakning, och över ansikte och ögonbryn för tweezing eller vaxning.

Steg 4 – markera platsen

Om du vill använda dubbelhäftande tejp, sätta tejpbitar på baksidan av dusch spegel först, sedan försiktigt anpassa den till de märken som du har gjort och tryck fast.

Steg 5 – Fäst Dusch Mirror

Om du vill använda sugkoppar, bifoga dem till spegeln först med självhäftande flikar. Rikta spegelramen med platsmarkörer och tryck kopparna stadigt på väggen, tätning översta sugkoppen först.

För en dusch arm spegel, se till att ramen stag eller sladden är lång nog att du kan driva det på baksidan av duscharmen så att den passar tätt mot väggen.

Om du vill installera en stor spegel med ljudtillbehör, rakapparat vilar, och LED-belysning, installera en separat hylla under dusch eller dusch väggen för att bättre hålla vikten på din högteknologiska spegel.