hur man håller en loppmarknad

Som pedagog och professionell frilansande skribent, har Laurie Bloomfield en magisterexamen i språkutbildning. Hennes publikation portfölj innehåller hundratals artiklar om olika ämnen inklusive hem förbättring, gör det själv-projekt och landskapsarkitektur, liksom finansiering, föräldraskap och utbildning. Hon ger högkvalitativa artiklar som sträcker sig från traditionella till samtida ämnen i både tryckta och digitala format.

Oavsett om du flyttar, vill minska röran, eller bara vill tjäna lite extra pengar, hålla en loppmarknad (eller loppmarknad) är en bra idé. Det är lätt att dra bort med några enkla förberedelser. Följ tips och tricks nedan för att göra din loppmarknad framgångsrik.

Välj en tidig morgon lördag eller söndag

Det är viktigt att välja en lördag eller söndag för att hålla din loppmarknad. Även om du har det på en fredag, kommer de flesta människor inte har tid att stanna om de är på väg till jobbet eller att släppa barnen vid skolan. Håller det på helgen är den bästa tiden eftersom förbipasserande kommer att vara mer benägna att stoppa om dagen är fri. Kontrollera också samhället schemat innan du bestämmer dig på en dag. Detta kommer att minska chanserna att få din försäljning när det finns en annan stor händelse sker samtidigt som kan konkurrera om din försäljning uppmärksamhet.

Annonsera Online och i ditt närområde

Schema loppmarknad att börja på morgonen, då de flesta människor har tid att komma. Den exakta tidpunkten på morgonen är upp till dig, men anser börjar tidigt, såsom 08:00 Även om du kanske måste vakna tidigt för att ställa allt upp, människor som ofta varvet försäljning vilja göra rundor tidigt för att hitta vad de letar för. Dessutom, med start tidigt innebär att du inte kommer att sitta i värmen på dagen. Om du annonserar din försäljning på Craigslist eller Yardsalesearch inkluderar både början och slutet tid så att du inte har människor som anländer vid din dörr när du har stängt butiken. En kortaste tid du vill köra din försäljning är 4 timmar.

Välj rätt plats i din trädgård

Förbered reklam för försäljning om en vecka före det planerade datumet. Placera en annons i lokaltidningen för att göra samhället medvetet. Eftersom många människor inte ens läsa tidningen längre eller använda den som en källa för att hitta varvet försäljning, post annonser på nätet gratis på Craigslist och Yardsalesearch. Inkludera adress, tiden, och några av de objekt som du kommer att sälja. Om du kan inkludera bilder i dina annonser, ta några snabba bilder av hög-biljett eller värdeföremål som sannolikt kommer att locka kunder.

Gör din prissättning Flexibel

Annonsera runt samhället med affischer. Gör några med samma information som du har i din online och tidningsannonser att placera på anslagstavlor i livsmedelsbutiker, caféer, etc. Men även placera tecken i ditt närområde som direkt folk till ditt garage försäljning plats. De kan vara på ljust färgad affisch ombord eller vid kartong du har sitter runt huset, men se till att de har tydliga pilar och säga ordet “försäljning” på dem. Please dessa upp på belysningsstolpar eller gatuskyltar kvällen innan, eller på morgonen, försäljningen. Kom ihåg att ta ner alla tecken på att du har lagt upp när försäljningen är över. Lämnar upp dem kommer att skapa en skamfläck för samhället.

Erbjuda bra kundservice

Om du vill vara extra snäll mot dina grannar, låt dem veta i förväg om försäljningen så att de är medvetna om risken för extra trafik på din gata.

Efterdyningarna

ämnen

Om möjligt, hålla en stor del av din loppmarknad i garaget. Detta förhindrar risken för att behöva boka om om vädret kräver regn. Om du inte har ett garage, använder ett stort tält för att skydda dina reaobjekt vid dåligt väder. Om garaget är inte ett alternativ, använd din uppfart eller själva gården. (Kom ihåg att låsa alla dörrar till ditt hus när du utanför arbetstid, för att skydda det egendom som du vill ha.)

Samla en kassalåda med ett lås, massor av förändring, pris klistermärken, och markörer. Placera pris klistermärken på de objekt som kan hålla dem. Vissa saker, som en stapel av jeans, kan helt enkelt kräva en skylt som anger priset per enhet. Bara har ett pris i åtanke för allt så att när någon frågar dig, du beredd med ett svar. Håll dina rimliga priser och vara villiga att pruta med dina kunder (om du inte vill lastbil allt skräp tillbaka in i ditt hus!). Börja dagen med din ideala prissättning, och med tiden, sänka den. För att göra det enkelt, hålla priserna till dollarn eller halv dollar värde. Också överväga att donera en del av dina vinster till välgörenhet och skicka en skylt som säger så. Människor är oftast mer villiga att handla och spendera när det är för en god sak.

Eftersom vi är på temat pengar, placera kassalåda på en säker plats och hålla det låst om du lägger pengar eller göra förändringar. Om du har flera personer som arbetar i försäljning, tilldela en person att vara ansvarig för alla transaktioner för att hålla saker effektiviseras.

Det är viktigt att göra köpupplevelsen enkelt för dina kunder, så avsätta särskilda områden för olika varugrupperna, såsom kläder, möbler, små apparater, och krimskrams.

Hänga kläder på en klädhängare för enkel åtkomst eller lägga dem på en plåt på din gräsmatta eller uppfart. Inrätta ett antal tabeller i ditt garage där du kan placera småsaker. Har en förlängningssladd tillgängliga så att konsumenterna kan testa någon produkt som kräver elektricitet. Håll en samling av lådor och väskor redo för att hålla inköp som görs av besökarna. Också be familjemedlemmar eller vänner att vara där för att hjälpa dig vid försäljningen. Med extra folk att hjälpa dig, kan du ge bättre service till dina köpare och kunna hjälpa den äldre damen som vill att möbel, men kan inte lyfta den i sin bil.

Totalt upp din dag resultat, kom ihåg att subtrahera mängden förändring du började med och några pengar du spenderat på att köpa affischen styrelse, pris klistermärken, etc.

Gå igenom de objekt som inte säljer och avgöra om de kan ges bort eller om de helt enkelt bör kastas i soporna. Du kan också placera oönskade objekt på din curbside med en “fri” tecken. Om objekten finns kvar nästa dag, placera dem i en låda och ta dem till en lokal välgörenhetsorganisation att donera.