hur man fixar upp ett gammalt hus

Det finns flera saker du kan göra för att lysa upp ett gammalt hus och ge det en mer modern överklagande.

Applicera ett nytt lager färg för att täcka upp eventuella fläckar på väggarna och göra huset mer inbjudande och ljus. Var inte rädd för att använda ljus, djärva färger i ett helt rum eller på en vägg för att fungera som en accent. För att säkerställa att färgen verkligen skiner, prime väggarna med åtminstone ett skikt av vitt före målning.

Lägg Fresh Paint

Installera moderna fönster behandlingar för att förlänga och accentuera fönstren i en gammal hem. Välj långa, flödande draperier för stora fönster för att dra uppmärksamhet till deras naturliga skönhet och dra blicken utanför.

Uppdatera Windows

Täck mindre fönster med enkla gardiner eller persienner, eller för ett modernt utseende, lämna dem obehandlade.

renovera Golv

Byt golv med uppdaterade trägolv eller lämpligt färgade mattor. Nya golv försköna även den äldsta av bostäder och ger en grund för att bygga bort av vid fastställandet upp resten av hemmet. För att bibehålla ett rent utseende även i starkt trafikerade områden, välja mattor i material som inte lätt färgas och färger som kommer att dölja spåras in smuts och lera.

Byt Dörrar och lister

Ta bort och byta ut slitna eller föråldrade dörrar i hemmet med tidlösa trädörrar. Du kan också ersätta listen runt dörrar och omkrets av rummen. Välj lister som matchar dörrarna för att ge en strömlinjeformad minimalistiskt utseende.

Installera nya armaturer

Ersätt alla inventarier i hemmet med moderna inventarier. Detta inkluderar kranar, armaturer, dörrhandtag och låda handtag. Dessa små detaljer kommer att ge hemmet en enhetlig och omhändertagna för utseende.

Behandla utomhus

Metall inventarier är ett utmärkt val som inte kommer att bli föråldrade som deras plast eller dekorativa motsvarigheter. Heller metallen inte ålder eller scuff lika lätt som billigare material.

Ge spexial uppmärksamhet på utsidan av huset för att öka sin curbvädjan och öka den dragningskraft i hemmet. Applicera ett nytt lager färg på ytterväggar och putsning.

Skapa en välskötta gräsmatta och accent det med några vackra perenna växter eller smakfull buskage. Du kan överväga att plantera en ros eller grönsaksland. Placera dekorativa skulpturer och färgstarka objekt runt gården för att göra det inbjudande och lockande för ögat.