hur man fixar en closet skjutdörr spår: ficka dörrar

En glidande garderobsdörren lägger stil till ditt hem och sparar utrymme eftersom det inte behöver utrymme att svänga. Fastställande av en closet skjutdörr spåret är ganska utmanande eftersom det innebär att få tillgång till en dold del av dörren. Du kan dock reparera koll på din glidande ficka dörr med lätthet, styrs av en uppsättning av enkla instruktioner och med rätt verktyg och material.

Använd brukskniv att ta bort färg och täta längs stoppen i dörrposter. Med mejsel och kofot, ta bort stoppen från sin position. Centrera dörren på dörren, luta mot rummet och lyft av den överliggande spår.

Steg 1 – Ta bort Skjutdörrar

Lokalisera dörrkarmen och markera början för att undvika att borra in i ramen. Placera borren mot väggen för att fastställa det utrymme där du kommer att använda den. Mark under borren och på båda sidor. Borra igenom det markerade området och ta bort den från väggen för att få tillgång till spåret. När väggen är öppen, använd skruvmejsel för att skruva av överliggande spår. Följ samma procedur för att ta bort den nedre banan.

Steg 2 – Ta bort spår

Säkerställa att den nya dörrskenan är av samma längd och bredd som den gamla. Se till att dörrkarmen är nivå innan du installerar det nya spåret. Om inte, kan du infoga ett mellanlägg på den bortre sidan av dörrkarmen. Placera nya dörrföretag på spåren. Installera overhead spår med skruvar och gå vidare till botten spåret som förhindrar dörren från att hoppa ut samtidigt som du drar.

Steg 3 – Byt spår

Med spåren på plats, ta bort den gamla hårdvara från dörren. Ersätt det med de nya bärplattor som fäster dörren till spåren. Lyft dörren, montera den på de fasta spår som börjar med överliggande spår, och låt den falla stadigt på botten spåret. Skjut dörren och tillbaka för att se till att det är på plats.

Steg 4 – Montera dörren

Efter att ha framgångsrikt fast din glidande ficka dörr spår, reparera den del av väggen där du borras för att få tillgång till spåret. Rengör hålen genom att ta bort eventuellt skräp sedan ta gips gips och fylla i hålen på väggen med hjälp av spackel. Jämna ut ytan för att jämna ut den med resten av väggen. Låt den torka. Ta sandpapper och jämna ut området sedan måla med en färg som bäst matchar resten av väggen och låt den torka också.

Steg 5 – Reparera Wall