hur man fauxfullföljande en konkret bänkskivan för att se ut som marmor

Vem som helst kan skapa faux finish kök bänkskivor att se ut som en marmor med ditt nuvarande laminat bänkskivor samt en faux målning förfarande. Denna teknik hjälper täcka brännskador och brister som vanligtvis finns på din fungerande laminat bänkskivor. För att uppnå detta sparar en hel del pengar och samtidigt håller ditt kök ser underbara tills du har tillräckligt med pengar för att få den verkliga marmor bänkskiva i framtiden.

Rengör först köksbänk med rengöringslösningar och skölj noga med vatten. Låt torka i 30 minuter.

Steg 1 – Rengör och torka ytan

Därefter sand bänkskivan yta att bli av med kärvar och splitter. Slipning hjälper också din färg för att sätta på den befintliga laminatbänkskivan. Eliminera ludd och damm med luddfri trasa eller helt enkelt putstrasa. Se till att laminatbänkytan är så luddfri och glänsande som möjligt som kommer att erbjuda en förbättrad slutresultat.

Steg 2 – Applicera Ullen

Sätt på underull med färg, som fungerar på rätt sätt med hela färgskalan eller design som används i ditt kök. Du måste också ansöka på nytt en andra päls eftersom det är nödvändigt att vara baslack för önskad dekorativ yta. Applicera lätt marmorering genom en svamp doppad in ljusa grå oljefärg, och sedan spred sig över dem alla i hela bänkskivan i jämn fördelning och nyanser av färger.

Steg 3 – Lägg Linjer för Design

Utnyttja konstnärens blandade pensel storlekar för att lägga till linjer och detaljer som blir venerna i faux finish. Du kan även använda fjädrar i stället för en borste, som är en allmänt föredraget sätt av de flesta konstnärer att skapa faux finish marmor vener. Illustrerar venerna i osystematiska storlekar i en enda riktning snett.

Steg 4 – Välj färgschema

anställa alltid mörkare färger för att stärka ett antal vener, som ger dem förändra grader av färgnyanser. Utnyttja en svamp för att fästa mer intensitet till vissa områden föredragna. När du har eller ens ett foto av marmorprover, kan du använda den som din guide för att lyfta upp eller bifoga färg för extra varianter av marmor skugga för en extra realistisk uppnå.

Steg 5 – lägga till effekter

För extra effekt och marmor känner att du behöver lägga till glasyr på toppen. Dessutom kan du skaffa premade glasyrer i synnerhet nyanser eller designvariationer, om inte kan du skapa din egen genom att blanda 3 delar av oljefärg, 5 delar lacknafta och 5 delar av vit grundfärg. Se till att dina glasyr besitter en ganska krämig känsla att ge en ogenomskinlig yta. Tillåta glasyr för att torka och låt stå i 30 minuter.

Slutligen, fäst en klar glans lackskiktet följt av en satin lack rock för en vacker marmor finish samt för skydd.