hur man får solenergi bidrag

Lokala, statliga och nationella myndigheter vardera erbjuder solenergi bidrag. Innan du ansöker om en solenergi bidrag forskning vilken typ av systemet passar dina behov och utveckla en grov kostnadsberäkning.

De stigande kostnaderna för bränsle och verktyg tillsammans med den djupa lågkonjunkturen har många husägare letar efter sätt att minska kostnaderna för energi. Medan tidiga solpaneler var ineffektiva och höga underhållskostnader, har tekniska framsteg gjort solenergi billigare och lätt att utnyttja.

Varför satsa på solenergi

Med ett solenergi system kan du kunna njuta av gratis värme och varmvatten, och därmed känner sig mindre av en inverkan från recessionen. Dessutom kan du faktiskt kunna sälja överskottsel som genereras av dina solpaneler till din lokala verktyg company.This kommer att gynna din plånbok, miljön och ditt samhälle.

Typer av bidrag

Det finns två typer av solenergisystem för husägare: soluppvärmning av vatten eller solcellsanläggningar. Vatten värmesystem värmer endast vattnet i ditt hem, medan ett system med sol ger energi för hela hemmet.

Medel

När du har hittat ett bidrag, läsa det finstilta att avgöra om du vill fortsätta. Vissa bidrag är mer konsumentvänliga än andra. Till exempel, vissa bidrag kräver att du installera solenergi systemet först och sedan ersätta dig för kostnaderna. Andra kommer tilldela bidraget beroende av arbete du är klar i framtiden.

Här är en lista över webbplatser som kan hjälpa förvandla din dröm om en soldriven hem till verklighet.

Slutligen, forskning olika bidrag skrift program för att skapa ditt förslag. Kom ihåg att kontakta lokala myndigheter om bidrag och rabatter som erbjuds för hem solenergisystem.