hur man döljer rörledningar enligt en väggmonterad handfat

Den väggmonterade diskbänken är en vanlig fixtur i hus runt om i världen. Utsikten över rörledningar under diskbänken är inte mycket glädjande att titta på. Även om du kan dölja denna rörledning i ett par olika sätt, kommer den här artikeln beskriver tyg alternativ: ett handfat kjol.

Om rörsystemet i din väggmonterade handfat är fri från läckor, kan du fortsätta. Om du märker läckage, bör du reparera dem innan du försöker att dölja rören. Använd en tätning kitt för att reparera eventuella läckor.

Steg 1 – Kontrollera tätheten

Sand rost eller kalcium uppbyggd lätt före målning din metallrör. Måla din första skikt av oljebaserad färg på rörledningar i en kappa. Vänta tills första lagret torka.

Steg 2 – måla metallrör

Sand rören lätt mellan rockar. Du bör måla tre till fyra lager för metallytor.

Steg 3 – Sand Piping

Mät måtten på din väggmonterade sjunka från sida till sida. Denna mätning kommer att bestämma längden på din kardborreband. Mät höjden, börja där du vill placera den övre kanten av kjolen och slutar på golvet eller var du vill att kjolen att hänga.

Steg 4 – Mät Dimensioner väggmonterade Sink

Klipp tyget enligt mätningar som du har tagit, men lägga till ytterligare en tum till bredden för varje viker du behöver för att sy. Också lägga till en sömsmån på varje sida. Sömsmånen är upp till din diskretion, men kan sträcka sig från 1/4 tum till 1 tum. Sy alla sidor av tyget.

Steg 5 – Klipp tyget och sy

Ta din limpistol och köra det för 5 inches på omkretsen av din väggmonterade handfat. Se till att kardborrband är spänd och försiktigt men snabbt placera kardborre där du körde limmet. Det torkar mycket snabbt. Upprepa tills Velcro limmas på hela bredden av den väggmonterade handfat.

Steg 6 – Placera kardborreband

Steg 7 – Sy kardborreband

Sy den andra sidan av kardborreband på tyget. När du är klar att sy, sticka kardborrebandet på tyget till kardborrband på diskbänken. Gör justeringar om det behövs. Nu din rörledningar döljs bakom diskhon kjol.