hur man döljer en söm i inomhus utomhus mattan

Installera inomhus utomhus mattan i solen rum och utomhus är ett mycket populärt val bland husägare. En av de största klagomål som människor ofta har om matta av något slag är att de kan se sömmen. Inomhus utomhus mattan kommer i en rulle och vanligen i 6 eller 12 fot bredder. Därför kommer du måste ta itu med en söm. Här är hur man kan minimera uppkomsten av en söm i din inomhus utomhus mattan.

Steg 1 Plan Layout

Den viktigaste faktorn för att minimera sömmen är att planera hur du ska lägga ut jobbet. När du kör mattan med ledning av ljuset, kommer du inte att kunna se sömmen lika lätt. Kör mattan mot ljuskällan är ett säkert sätt för att kunna se sömmen.

Steg 2 Skär Edge Rak

En annan mycket viktig faktor i att inte kunna se sömmen är att skära kanterna som du planerar att sömmen mycket rak. Använd en rak kant för att få båda kanterna helt rak. Använd måttband för att avgöra exakt var man ska skära.

Steg 3- Lim Down

Lim ner mattan och sedan rulla hela området med en tung rulle. Detta kommer att hålla mattan ner och på plats och hålla sömmarna blir synlig.