hur man bli av med det funky sophantering lukt

Om en stickande sophantering lukt har nyligen börjat genomsyra hela ditt kök, kan du vara nyfiken på hur man bli av med det. Lyckligtvis, med några rengöringsverktyg och en liten mängd armbåge fett, kan din sophantering vara luktfri på nolltid.

Det första steget i att bli av med en unken sophantering lukt är att se till förfogande på ett säkert sätt avstängd. Som en extra försiktighetsåtgärd kan du även vill stänga strömkällan. Detta kommer att förhindra deponering från oväntat komma på och presentera en stor säkerhetsrisk medan du rengör den.

Steg 1 – prep sophantering

Efter att ha förberett din förfogande, blanda en mild märke av flytande tvål med varmt vatten inne i en tom sprayflaska. Därefter stänger flaskan och skaka den tills du ser skum.

Steg 2 – Blanda din rengöringslösning

Med din rengöringslösning i högsta hugg, spraya en hel del av det i avfalls, låt det sitta i flera minuter, sedan använda en liten skurborste eller en förbruknings tandborste för att ge stinkande förfogande en grundlig skrubbning. Fortsätt skrubba tills du inte längre kan upptäcka foul sophantering lukt. Uppföljning en genom att ge luktfri förfogande en bra sköljning.

Steg 3 – rengöra din sophantering