hur långt ifrån varandra bör stöden vara på vinyl regn stuprör?

När du installerar vinyl takrännor, kommer du vill ägna särskild uppmärksamhet åt stöden. Här är några steg för att hjälpa dig att bestämma rätt avstånd mellan varje.

Det första som du behöver göra är att mäta rännan som måste stödjas. Därefter överväga vilken typ av vädret din rännor kommer att tvingas. Mer extremt väder samt längre rännor, kommer att behöva mer stöd.

Steg 1 – utvärdera situationen

Standardavståndet mellan stöd är cirka 10 till 14 inches. Men om du har en mindre ränna, kommer du vill behålla dem närmare varandra. Dessutom, om du bor i ett område med grov vindar eller regn, kommer du vill lägga till några extra stöd närmare varandra för att säkra.

Steg 2 – Bestäm Vad Stöder Go

Det sista steget är att kontrollera stöden på rännan efter att de har installerats för att se till att din gutter är säker. Du kommer att vilja kontrollera efter hårt väder för att se mer inte behöver installeras.

Steg 3 – Test och Check

Steg 1 och 2 kan bidra till att ge dig är ganska exakt uppfattning om hur många du behöver och hur långt ifrån varandra de skulle gå. Steg 3 kommer att bidra till att utvärdera och berätta för dig om du behöver justera.